massi pa partizani

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Jaz osebno bi Kuncu dal 1000€ za odškodnino, če bi Masija na gobec. Škoda, ker ga ni.

Pič.ke ene, res ste brez ponosa.

tony

Guru
23. jul 2007
9.786
1.565
113
Tudi jaz, ker naj nam ne dirajo rdečkotov, pa tudi, če se pišejo Maze.
smirk-1.gif

Ampak, lepo prosim, naj se Kunc sočasno še skida dol s proračuna davkoplačevalcev.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Brez zamere, ampak Massija težko označiš kot izjemnega trenerja. Ma poc in je naletu na Tino, ona je izjemna smučarka in skupaj res izjemno uspešno delujeta. Vse izjemno.
Za izjemnega trenerja pa bi, vsaj za moj okus, rad videl precej več izjemno uspešnih smučarjev/smučark, ki bi uspehe dosegali pod njegovim vodstvom.

Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.

Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.

Pa kaj tolko laha Massija zraven mešate. Ni je učil smučat, je pa za vse drugo poskrbel, da je v redu "poservisirana". Ded je star 45+, do Abrahama bo še zveza mogoče zdržala, pol pa si bo dedek moral najti sebi primerno, da bo prenašala starostno sitnobo.

Isto je z Barco, saj vidimo da z novim trenerjem enako melje še naprej. Noben ne uči teh profije kako štopati in podobno. Kar so se naučili, so se naučili.

Oba s Tino se ne znata obnašati, kar je bilo že večkrat videno, to da pa da se je Massiju spipalo in "ozemrjal" s partizano, Kunc bi ga lahko zaključil in bi Slovenija dobila še eno "zlato" medaljo.

Maze+Massi nekje do 5 let maksimum.

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Dej nehej se smešit z takšnimi izjavami.

Vsa slovenska Ski reprezentanca, ni v vsej zgodovini premogla česa podobnega kot sta Tina in Massi. Pa še njima je uspelo šele potem ko sta se distancirala od našega cirkusa, kateremu pravimo smučanje.

Dej probej še enkrat prebrat moj drugi odstavek. Če gre?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaz osebno bi Kuncu dal 1000€ za odškodnino, če bi Masija na gobec. Škoda, ker ga ni.

Pojasniš zakaj tako mnjenje? Kaj ima tu ponos itd...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ata Kostelic je rokometni trener v osnovi, ata Williams se je pa osnov tenisa ucil iz knjig.

Ata Massi pa se je igral po atletskih stezah, amater.
grin1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipično slovensko, zdaj se moramo ukvarjat z nekim drekom, namesto, da bi se ukvarjali z bistvom. In bistvo je, da je Massi izjemen trener, Kunc pa turist. rezultati govorijo vse. In turist očitno iz foušije nagaja boljšim od sebe.

Massi ni dober trener, Tina je iz pravega testa... Massi je samo dober oportunist, ki poleg biznisa zraven še nateguje Tino v vseh pogledih. Kunc je dober smučar, če tega ne veš se raje ne oglašaj, ker očitno ne poznaš smučarske scene in ti je podatek, da je nekdo dober smučar znano samo na podlagi medalj.

Massi je samo dober poslovnež, pravi čas je zavohal kjer je potencial in se je priliznil zraven, zraven dobrega materiala je lahko vsak podjetnik in manager, ker se roba sama od sebe trži in prodaja. Zna mora samo še obračati ljudi okoli sebe, nekaj podobnega kot je počel Hitler.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Pojasniš zakaj tako mnjenje? Kaj ima tu ponos itd...

Osebni ponos. Boli me za partizane in fašiste, nekulturno ga je zmerjal in to pred xy ljudmi. To je bistvo.

Se pravi vsak ki nekaj "je", lahko pride do tebe in ti zje.be vse po spisku, ti boš pa mirno vse to prenašal?

Jaz ne bi, ampak to sem jaz.

Na prejšni strani je bil link, do nekega intervjuja, kjer Kunc trdi, da je prava stvar Team Maze in da je SZS v kurcu. Ne vidim razloga, da je nalašč vpadel v frekvenco.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sramota za to ekipi Tine Maze. Vesel bi bil, če bi zamenjala barve in nastopala pod Hrvaško zastavo... briga me, kar se tiče mene je ona živa sramota kar se tiče svojega odnosa... o Massiju je pa itak škoda besed

priznam da je dobra smučarka, vse ostalo je pa poden

To slovencev ne briga, glavno da je "naša", pa da si lahko zasluge pišejo za uspehe in se tako boljše počutijo, pa čeprav spremljajo samo s kavča. Če bi to zganjali avstrijci ali nemci bi že bli najslabši ljudje na svetu, ampak ker je slovenka seveda to nič ni.

Točno tako, problem Slovencev je v tem, da jim je samo važen rezultat, ni jim pa važna način kako se pride do rezultatov pa čeprav preko "trupel".... bonton? =beš bonton, slovence briga bonton, važno da so medalje in si lahko nesamozavestni slovenčki prisvajajo/mo njene rezultate.
Kakor opažam je Slovencem važno samo to, da so medalje in potem imaš pravico početi vse kar ti pade na pamet, ker je "bog in batina".

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Vi se res ne zavedate ob kakšen trenutku se je to zgodilo. Če bi bilo na treningu, bi se samo smejali.

Če bi bil jaz Massi, bodi prepričan, da bi te tudi napizdil ko vola.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tipično slovensko, zdaj se moramo ukvarjat z nekim drekom, namesto, da bi se ukvarjali z bistvom. In bistvo je, da je Massi izjemen trener, Kunc pa turist. rezultati govorijo vse. In turist očitno iz foušije nagaja boljšim od sebe.

Massi ni dober trener, Tina je iz pravega testa... Massi je samo dober oportunist, ki poleg biznisa zraven še nateguje Tino v vseh pogledih. Kunc je dober smučar, če tega ne veš se raje ne oglašaj, ker očitno ne poznaš smučarske scene in ti je podatek, da je nekdo dober smučar znano samo na podlagi medalj.

Massi je samo dober poslovnež, pravi čas je zavohal kjer je potencial in se je priliznil zraven, zraven dobrega materiala je lahko vsak podjetnik in manager, ker se roba sama od sebe trži in prodaja. Zna mora samo še obračati ljudi okoli sebe, nekaj podobnega kot je počel Hitler.

Heh, potem ko je ona skorajda obupala, kot že nekatere pred njo. NE govori bedarij, ni vsak smučar, še manj pa trener, ki nosi smučarska očala zataknjena preko kape. Vsi ti velemojstri niso Tine spravl, praktično v njenih najboljših letih, na top raven, ker so imeli vsi več dela s samim sabo, kot s tem, da je potrebno nekaj naredit s talentiranimi smučarkami. Ni Tina prva, ki je izpostavila ta problem, to pozabljaš in marsikdo drug je opozarjal na nepravilnosti in nelogičnosti organizacije, vključno s Kuncem, ki je prav tako kritiziral organizacijo. Preberite si še kako so bile nekatere res talentirane deklice šikanirane, potem pa govori naprej... Denarja je bilo ogromno in ogromno si ga je bilo treba potalat, zato je blo ogromno priseskov v tej reprezentanci, tudi in predvsem takih, ki niso počeli nič drugega kot zdrahe in se vozikali po smučiščih povsod po svetu.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
lej, suma sumarum je dejstvo to, da se že na vaški-kmečki ravni tako NE POGOVARJA in se tako NE REŠUJE KONFLIKTOV. In to, kar se gre ta špagetar in Tinina ekipa gre preko vseh kulturnih normalnih meja.... stalno imajo neke spore in kregarije z VSEMI, ne samo s smučarsko zvezo, ampak čisto z vsakim faking udeležencem smučanja, skoraj da ne tudi z gledalci!

I

Izbrisan uporabnik #488

Mazejeva pa spet pod nivojem soben temperature.

http://www.rtvslo.si/sport/zim...jo-stalo/302480

Citat:
Tina po aferi Frekvenca: "Vlado, poskrbi za svojo štalo"

Tina Maze @TinaMaze

Ko govorijo drugi,so vedno zgodbe narejene v njihov prid! brezveze! Vlado M.,namesto da delas stalo po medijih,poskrbi za svojo 'stalo'!

Citat:
Kunc: Napadel me je kljub iskrenemu opravičilu
Mitja Kunc je šokiran in presenečen. Za Val 202 je povedal: "Na kosilu sem se mu človeško opravičil, res iskreno, celo dvakrat, nakar me je začel žaliti, da sem turist, da sem outsider in ne vem kaj vse. Glede na to, da je bila polna jedilnica, sem ga vprašal, če greva ven, a je on verjetno pomisli, da se hočem z njim fizično obračunati. Naenkrat je sunkovito vstal, bil je še v smučarskih čevljih, in me potegnil za rokav. Roko sem mu umaknil, nakar se je opotekel in me udaril. Z mano je začel fizično obračunavati. Sam sem se le branil. Ne glede na to, kakšen gospod je Andrea Massi, se na tak nivo nisem nameraval spuščati. Tega od njega nisem pričakoval. Resnično mi je žal tega dogodka. Namesto da bi gospod Massi užival v uspehih, za katere je zaslužen, se dogajajo take stvari."

Kunc je Tinin "sosed", vsaj bil, dokler je ni Massi odpeljal v pregrešno drago stanovanje v Italijo.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
snecer Kunc je amater, Ulaga je takoj rekel, da je bil proti takim amaterjem, da svetijo zraven.
Drugo, zgodil se je še en incident, ki ga je le bežno omenila RTVslo

rezultat je prenehanje smučanja najboljše veleslalomistke, poleg Mazejeve.. Glede nato da so sponzorji predvsem zaradi Tine same, vemo kam peljejo ti kvazi trenerji oz bivši failani tekmovalci....

Nekako tako kot je trener Peterka, no ta je vsaj ogromno dosegel.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zakaj bi moral prenašati Kunc prenašati? Saj je odreagiral nazaj. Tako je to v sporih. Spori so nekaj čisto naravnega. Brez sporov ni napredka. Nekdo, ki se nikoli ne zapleta v spore, je ponavadi tak, ki se prilagaja drugim. Takšni ljudje nikoli niso uspešni... Samo poglej vrhunske športnike (ali politike npr. Janša) vsi ogromen EGO in samo tako si lahko uspešen, dobrih nežnih dušic takih kot sta yahel in ti tu ni. Če se samo podrejaš ne bo nič iz tebe.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
lej, suma sumarum je dejstvo to, da se že na vaški-kmečki ravni tako NE POGOVARJA in se tako NE REŠUJE KONFLIKTOV. In to, kar se gre ta špagetar in Tinina ekipa gre preko vseh kulturnih normalnih meja.... stalno imajo neke spore in kregarije z VSEMI, ne samo s smučarsko zvezo, ampak čisto z vsakim faking udeležencem smučanja, skoraj da ne tudi z gledalci!

Športna psihologija je jebena in kruta. Vse za uspeh, hočemo zlate medalje, ali nočemo. Hočemo, samo ne na tak način? [cenzura] ga, Massi je dober manipulator, pogruntal je, na kaj Tina tripira, nisem športni psiholog, je prijatelj in mi je razlagal zakaj je Tina tko uspela z Massijem. Uspela je zato, ker je uspela preusmerit jezo iz sebe (ponotranjena jeza), na druge objekte, subjekte, torej izražena jeza(al neki tazga) in se s tem osvobodila svojih omejitev. In to pač non stop potrebuje, potrebuje nekoga, da se nanj jezi. Massi ni glup, kdor je prebral kak intervju z njim, človek je daleč od tega da bi bil glup, prekleto pameten je, zato sem prepričan, da so nekateri njegovi izbruhi prekleto premišljeni, sicer ima že attitude tak, da ni potrebno dosti, da se najde nekdo, ki mu Massi ni všeč in že je konflikt. To Tina potrebuje za zmage. Zato pravim, da je ta incident minoren, brez pomena, razen tega, da je to še en od prijemov Massija, da Tina ostane jezna...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Vi se res ne zavedate ob kakšen trenutku se je to zgodilo. Če bi bilo na treningu, bi se samo smejali.

Če bi bil jaz Massi, bodi prepričan, da bi te tudi napizdil ko vola.

Ni problem če bi me malo napizdil, zato ker bi si zaslužil! Do neke mere se to tolerira.

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Kunc naj gre na dodatno izobraževanje,če ne zna uporabljati osnovnih sredstev pri opravljanju svojega dela ali pa štamfat na Kope...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Komentar z RTV SLO;

"Jutri bo Tina jezna zmagala v slalomu in v cilju pokazala modrc z napisom Kunc te gleda."

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.