Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
V redu, samo potem se ne zatekaj k 'argumentu' naravnosti. Če imajo homoseksualci travme, potem bodo strokovnjaki v random skupini prek psihotestov lahko povedali, kdo je homoseksualec?

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
hmm...zgleda da za ene govorim kitajsko...Kaj teb ni jasno kravakonj?...Ti moram narisat...Črnc-vroče, Skandinavc-mrzlo.
In kakšne veze ima da je belec prišel po črncu? Nobene, ker je poanta drugje. Homoseksualno vedenje in homosexualnost je to isto? Samo retorično vprašanje zate kravakonj.

No zdej pa mal bolj realno izven teh prepucavanj...Kaj homosexualca potrebujeta, da svojo linijo nadaljujeta. Ena varjanta je, da posvojita otroka(ne pomembna). Druga je pa....umetna a ne? In kdo ima pod kontrolo to ta drugo?...AAAA pa smo spet pri interesih....v osnovi čist koristoljubnih a ne..Dober biznis pa to. No je še huje...a ne. Gre se za dejansko prikrit vstop v področje, ki ga "vladajača" kasta še nima pod kontrolo. Razmnoževanje.
Ja ja...skratka čisti inžiniring., ki pa se je vrinil skozi takole veleumno demokratično debato, ker večina ne dojame poante in se vrti okoli nekih idealov, ki v realnem svetu sploh ne obstajajo. Preprosto gre za navadno ovčerejo. Kontrolo tako populacije, kot seveda...inžiniring prave človeške "ovce", ki nosi dost volne in je hkrati pohlevna...Ja to je prikrit fašizem...je kaj čudnega?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja ok, evolucija pofiksa zajebe. Tako je pa jasno, da očitno homoseksualnost ni zajeb...

@mistique.
Imaš prav fokus mora biti otrok in dokler je/bo družba nestrpna je problem, ker nastrada ravno otrok.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.671
2.412
113
Pomurje
Sem proti temu, da imajo otroke. Obrazložitev je moja osebna stvar in vas ne briga
smile-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Niti ni osebna stvar, glede na to, da ima vpliv na življenje drugih. To je tako, kot bi rekel 'sem za suženjstvo, obrazložitev je moja stvar'. Point je, da se motiš.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
hmm...zgleda da za ene govorim kitajsko...Kaj teb ni jasno kravakonj?...Ti moram narisat...Črnc-vroče, Skandinavc-mrzlo.
In kakšne veze ima da je belec prišel po črncu? Nobene, ker je poanta drugje. Homoseksualno vedenje in homosexualnost je to isto? Samo retorično vprašanje zate kravakonj.

No zdej pa mal bolj realno izven teh prepucavanj...Kaj homosexualca potrebujeta, da svojo linijo nadaljujeta. Ena varjanta je, da posvojita otroka(ne pomembna). Druga je pa....umetna a ne? In kdo ima pod kontrolo to ta drugo?...AAAA pa smo spet pri interesih....v osnovi čist koristoljubnih a ne..Dober biznis pa to. No je še huje...a ne. Gre se za dejansko prikrit vstop v področje, ki ga "vladajača" kasta še nima pod kontrolo. Razmnoževanje.
Ja ja...skratka čisti inžiniring., ki pa se je vrinil skozi takole veleumno demokratično debato, ker večina ne dojame poante in se vrti okoli nekih idealov, ki v realnem svetu sploh ne obstajajo. Preprosto gre za navadno ovčerejo. Kontrolo tako populacije, kot seveda...inžiniring prave človeške "ovce", ki nosi dost volne in je hkrati pohlevna...Ja to je prikrit fašizem...je kaj čudnega?

To je splošno, velja za vse in ni ekskluziva za homo pare. In ja no, dokler je potrebna ženska ni straha, če pa bo kdaj umetna maternica in produkt price/performance, potem pa...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Da titov....gre za spreminjanje sprejemljivosti....homoseksualnost je samo iskoriščena, da se SPREJME... Enako se je delalo, ko je bila debata okoli GMO. Treba je spravt ovce žejne čez vodo. Simpel. Kot je eden že povedal....primerja se idealen (in še statistično nepomemben) homoseksualen par z neidealnim(in statistično pomemben) hetero par. Že samo ta primerjava bi morala v večini polpraznih betic ovc narest HALO!!! Me kdo hoče nategnt? Ne ....gremo se akademsko debato o homoseksulnosti, ki je samo del naravane nepopolnosti....ki je bistvena(naravna nepopolnost-zajeb) pri evoluciji.(upam da ni potrebno razlagat kako). Zato pa je tolk propagande okol, kolk je homoseksualc dobr....ker drugače se ta(lovljenje svojega repa) debata sploh nebi več nadaljevala.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
ki je bistvena(naravna nepopolnost-zajeb) pri evoluciji.(upam da ni potrebno razlagat kako). Zato pa je tolk propagande okol, kolk je homoseksualc dobr....ker drugače se ta(lovljenje svojega repa) debata sploh nebi več nadaljevala.
Homoseksualnost ni 'naravni zajeb' - najdemo jo pri vseh velikih opicah in prek 1000 drugih vrstah.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Bi ponovil, da glede na to, da so razlogi za istospolno orientiranost v veliki meri zakopani nekje v otroštvu, v obliki, pomankljivega, neustreznega ali pa kako drugače neobičajnega odnosa znotraj družine (klasične, samohranilske,...),

Hm.

Od kdaj in kako vemo, da so vzrok za homoseksualnost dogodki v otroštvu?

Obstajajo raziskave in znanstevene teorije, ki pa niso definitivne. Čeprav se morda tako zdi, vseeno ne želim reducirati vzrokov na eno vedo. Dogodki v otroštvu so vzrok za marsikaj drugega in ne zgolj istospolno orientacijo.
Sem označil besedilo, ki ga sam razumem in sprejemam. Pod sliko je še rezultat OCR prepoznave besedila (nisem preverjal, če so kakšne napake)
grin1.gif

Citat:

Recent large-scale studies“ have provided empirical ev-
idence of familial, cultural. and other environmental con-
tributions that point in remarkably similar directions as
prior suggestions based upon clinical interactions and
less methodologically sophisticated research. Some of
the variables that have emerged as statistically amociated
with homosexual experience ofvarious kinds include
broken tinnilies, absent ththers, older mothers, and being
bornandlivingintnhansettings.Eventhatmostdes-
pised of hypothesized causal contributors, childhood
sexual molestation, has recently received significant em-
pirical validation as a partial probabilistic contributor
lrorn a sophisticated 30 year longitudinal study.” Of
course,allot‘thesefindingsidentifyvariablesthatat
most contribute to or partially determine later homosex-
ualexper-ience;noneoftheminisolation,noranyof
them together, singularly determine homosexual out-
come. The majority of children who experienced any or
all of these phenomena still grow up heterosexual.
Vir: http://www.wheaton.edu/CACE/CA...201-9-20122.pdf

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
V redu, samo potem se ne zatekaj k 'argumentu' naravnosti. Če imajo homoseksualci travme, potem bodo strokovnjaki v random skupini prek psihotestov lahko povedali, kdo je homoseksualec?

Kravakonj, jaz se ne zatekam k argumentu naravnosti. Pravim, da so to argumenti nasprotnikov pravic "LGTB" skupnosti. Ni naravno, ni normalno, ni razumljivo, tilt, tilt, tilt,...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
jao kravakonj...da ti razložim ABC evolucije na kratko...Ko se ti celice delijo....genski material kopirajo. Če pride to zajeba(beri napake) je rezultat genetska variacija(mutacija), ki je A lahko dobra in B ni dobra....(C nepomembna- tako za akademsko debato sem dal še to zraven ). Če bi bila "narava" popolna, potem do teh varijacij ne bi prišlo in seveda....potem ne bi imeli novih vrst...niti in to je pomembno...prilagajanja. Princip evolucije---naravna selekcija izbira, kaj je A in kaj je B...štekaš. Bistvo narave je zato "prava mera nepopolnosti"..Iz tega sledi...da je homoseksualnost a) naravna in b) naravno kontrolirana preko razmnoževanja. Če bi homoseksualnost bila dominatna izbira narave(kar je ne mogoče) potem se ne bi razmnoževal. Pazi....ne mešat homoseksualnega vedenja z homoseksualnostjo...to ni isto. (eno je stvar kemije-drugo genetike).

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kravakonj, jaz se ne zatekam k argumentu naravnosti. Pravim, da so to argumenti nasprotnikov pravic "LGTB" skupnosti. Ni naravno, ni normalno, ni razumljivo, tilt, tilt, tilt,...
Kaj te pa potem moti - v sliki, ki si jo pripel, je lepo pojasnjeno. kultura, okolje geni itd. Skrata, povsem normalen pojav

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zakaj se potem homoseksualnost ohranja, če je nekoristna - narava namreč nekoristno navlako zavrže.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Moti me ravno ta del o neurejenih razmerjih v otroštvu. Ta stvar me generalno moti, ne le v odnosu do vprašanja vzgajanja otrok s strani gay para. V tem pogledu enačim vse pare in obravnavam vzgojo kot najbolj pomembno stvar pri napredku civilizacije.
Morda sem v prejšnjih komentarjih izpustil kakšen "ne vsi", "nekateri", "občasno", "odvisno od" ipd...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
No, saj, to je splošen problem: če je nekdo v otroštvu doživel agresijo, obstaja možnost, da se bo taista agresija manifestirala v vzgoji. S sposobnostjo homoseksualcev za vzgojo otrok pa to nima veze.