Nerabiš bit zidar, da kupuješ orodje, dovolj je vzdrževanje hiše in okolice.. Če imaš dobre ročne spretnosti in pravo orodje potem lahko z njimše kaj zaslužiš..
Jaz sem jo gledal ampak je pomoje preokorna. Pol ze rajsi mikro demperŠe dobro, da sem zidarsko kariero zaključil, drugače bi danes preveč $$$ zmetal v igrače... pardon, delovno orodje brez katerega ne bi šlo več...
Ima kdo praktične izkušnje z Makitino baterijsko šajtrgo? Je to sploh uporabno, kakšno hitrost reč razvije, in koliko tovora prenese? :-D
Dobro si nagruntal to pripovedovanje pravljic ženi vsakič ko novo orodje vidiNerabiš bit zidar, da kupuješ orodje, dovolj je vzdrževanje hiše in okolice.. Če imaš dobre ročne spretnosti in pravo orodje potem lahko z njimše kaj zaslužiš..
Sej ne vem al je samohvala al samopomilovanje….Problem bozicka je to, da sem kot vsak razvajen otrok vmes navalil se na REMS, kjer je pa vse za ene par velikostnih razredov drazje :/
In pol ko sem se ogrel za eno masino od REMSa sem ugotovil da je hilti sam cca 200 eur drazji... in zdej sanjarim dalje ))
Sliš se čist too much perverzno! Kaj se dogaja s teboj? Vse nam izpričaj!ce kdo rab diamantno vrtanje naj sporoci
Oprosti.Ni ne hvala niti samopomilovanje.. Je samo navadna reklama in smetenje teme z drugimi znamkami.. Zdj nevem, a gre to na qrac samo men al drug nima jajc to napisat.. Še ena tema zajebana do konca.. najprej un z boschevim polnilcem katerga dobiš pri vsakem bosch dilerju, zdj pa se z hiltijem kateri ze dolgo ni več tisto kar je bil
ZsSe opravičujem že v naprej, ker nadaljujem offtopic, ampak Apollo a poveš koliko € si dal?