Ka pa vem?! Berem tuje komentarje, da ni več to kar je bilo 10+ let nazaj.Glede Makite. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hehe, saj nobena znamka ni, tudi tako opevana Milwuakee in Hilti.Ka pa vem?! Berem tuje komentarje, da ni več to kar je bilo 10+ let nazaj.
A ves da ne vem.. lahko da sem si sposojal kaksn drug model (kot je bilo napisan 2-26 /28.. men zgledajo na ven enake).. itak sem jo pa uporabljal v glavnem za stemanje (ploscice dol, elektro kanali,..) - tko da je slo vedno “na full”Ima tale bosch tudi nastavljivo hitrost vrtanja? Na spletni strani ni omenjeno, v navodilih pa piše, da je z globino pritiska knofa?!
Kaj pa tole?Nemorem verjet, Inpos ima najboljšo ceno, to je ziher napaka, ali se bo oa vesolje sesedlo samo v sebe in je to prvi znak
Mi mamo v firmi obe. Bosch je starejsa in je bila 1x na servisu, makita pa je tam skoraj 1x letno. Vecinoma problem z vpetji.Mojstri...
Parkside je po garanciji logično odpovedal, sedaj je za dokončanje kleti potrebno nabavit nekaj novega.
Našel sem dve po ceni in karakteristiki primerljivi mašini.
Je Makita še vredna zaupanja ali je boljše iti v Bosch program?
Si kdo lasti ali pa je primerjal ti dve?
Kaj vzeti?
Bosch GBH 240 Professional
Poglej priponko 93714
Makita HR2470
Poglej priponko 93715
Zaj če je govora o zgoraj omenjeni bosch ni namenjena resnemu rušenju. Če si to kdo predstavlja se konkreto moti.Sem prebral temo…za resna rusenja hobby programi niso ker bodo crknili po par urah ali dneh uporabe. Pac niso narejeni za to.
Ne govora je nasplosno o hobby in profi programu in komentiral sem moje izkusnje z nalepljenima bosch in makito…Zaj če je govora o zgoraj omenjeni bosch ni namenjena resnemu rušenju. Če si to kdo predstavlja se konkreto moti.
Jaz mam 20 let staro zadevo in je naredla že kar nekaj hiš komplet renovacije elektrike. Pa še kr tolče.