jp-čim mlajša s čim manj "prtljage".
bk..vosu
čim mlajša s čimveč 'naprsnika'. kaj te muči front pack prtljaga..
jp-čim mlajša s čim manj "prtljage".
Drži, zveza je delo in garanje, žal pa je "moja" generacija pripravljena vedno manj delati, garati in požirati stvari v zvezi. Iz tega vidika pa je treba biti še toliko bolj previden pri svojih odločitvah.
Vedno so možni odkloni v plus kakor tudi v minus
Jest sm že mož eni 40 letnici in foter trem najstnikom, tko da je zadost pestroJabe preverja morebitne kandidate za "novega atija"?
No saj..en moj znanec je pa po taki situaciji se enkrat ratal "ati" dvema osnovnosolcema..kako, verjetno ni treba pojasnjevati..boš kmal iz dreka ven,sam da grejo študirat...ozrioma da si hitro šiht najdejo.
boš kmal iz dreka ven,sam da grejo študirat...ozrioma da si hitro šiht najdejo.
Tako je-čisto faljeno , egoistično razmišljanje novodobnih staršev..potem je bolje, da sploh nimaš otrok..A to je tisto, do enega leta, samo da shodi pa smo iz dreka ven, potem samo da gre v vrtec pa smo iz dreka ven,....samo da gre v šolo pa smo iz dreka,.. samo da gre v srednjo pa smo iz dreka,.....ene 30 let tako čakaš da boš iz dreka ven, da ko si končno enkrat iz dreka ven si pa star 65 let. Čista zmaga. Iz zasede.
Tako je-čisto faljeno , egoistično razmišljanje novodobnih staršev..potem je bolje, da sploh nimaš otrok..
Kids - 10 seconds of joy, 30 years of misery
(Gib, True Lies, 1994)
Polovica je okoli 100 k. Tudi jaz sem ji bil pripravljen plačati 10-15 k sam, da se ne komplicira, ker sva se glede otrok vse dogovorila. Samo prvo je hotela samo polovico obrokov, potem 2k, potem 25k, no na koncu hoče polovico vsega. Kljub temu, da sva ves čas zakona finačno prispevala v deležu 70 % jaz in 30 %. Samo to zdaj dokazat je problem.