Nekateri tukaj takoj veste, da so vse ženske kur... in priseski, itd.
Tako kot, ko ste zgoraj takoj pljuvali nad Carjevo bivšo, potem se je pa ugotovilo, da je ODKUPILA bratov delež. Jeb.. ne in so se sanje o prisesku podrle.
Sicer tudi jaz pravim, da v veliki večini ženska že ima novega jebača, ko pusti nekoga, ampak vseeno je za obtoževanje fajn imeti vse informacije o konkretnem primeru, ne takoj ejakulirat na prvo žogo in na podlagi skromnega dela informacij.
Fotko nalepi potem.
Vedno obstaja tehten razlog, da ženska zapusti moškega in ta razlog je ponavadi drug moški.
Pol pa se bo Car razjezil...
Aha, najprej išče drugega, potem pa ugotovi da s prvim ni zadovoljna. Razen če ni ravno obratno.
Aha, najprej išče drugega, potem pa ugotovi da s prvim ni zadovoljna. Razen če ni ravno obratno.
Čaki, kot jaz razumem, se vidva s Carjem poznata. Ampak on pravi, da je ona še samska, ti pa, da ni več ... pol je edino logično, da si ti tista "liana", ki jo je zagrabila bivša Carjeva "opica"?Pol pa se bo Car razjezil...
To vse razumem in sem celo sam napisal, da tudi jaz mislim, da večina žensk prej dobi novega, kot pa pusti trenutnega.Mislim da ni nihče napisal, da je ženska kurrba ali kaj podobnega.
Vedno obstaja tehten razlog, da ženska zapusti moškega in ta razlog je ponavadi drug moški.
Zakaj bi žena zapustila Car-ja, če je reinkarniran Jezus.
Ženska domišljija in hinavščina nima meje. Pa brez zamere.
Ne bo držalo. Jaz imam z mojo drugačne probleme . Ali pa ona z mano, kakor gledaš .Glede na tvoje pisanje pa sem dobil občutek, da se te je to nekako preveč dotaknilo. Izgleda da si v podobnem sranju, pa si žal sam sebi nočeš priznati...
Si tudi ti oh in sploh super, ampak te ne zasluži?