AvtoFun A se ti ne zdi nič čudno da si edini (skoraj) na strani neodkritosti/skrivanja?
Edini? Saj pa samo trije štirje sodelujemo v tej debati in od tega 2 ženski kjer je itak jasno da je treba vse povedat in pokazat
AvtoFun A se ti ne zdi nič čudno da si edini (skoraj) na strani neodkritosti/skrivanja?
Pa zakaj ste nekateri tako obremenjeni s tem skrivanjem in laganjem. Kaj se ti je zgodilo sandra? A si bila kdaj grdo grdo prevarana ali nalagana in imaš zdaj alergijo? Dajva še 1x, ne gre za nobeno laganje in noben črni fond za kurbarijo, sploh nikjer ni govora o kaksnem denarju. Lahko gre zgolj za delnice, zlato ali kaj neoprejemljivega. Torej... nobenega skrivanja in laganja, to sploh pac ni stvar debate. Jaz ne zacenjam debate v stilu: a veš ljubica moja, jaz imam pa to in to in tisto, pri njej se mi pa ne zdi normalno in sprejemljivo da me vprasa: poslusaj ljubcek, dajva se danes usest pa mi pojasni kaj vse in koliko imas. A se ti zdi taksno vprasanje normalno dokler ji nicesar ne manka z mano, je vsega v izobilju in je financno ne izkoriscam?
Ah škoda debate, če sam pričakuješ ikrenost in resnost potem bi pa sam nekaj skrival in prikrival.Meni se ni nič zgodilao.
Ja delnice to je investicija za prihodnost, saj če ne prej bi te žena povprašala ko bi dala privič za otroške doklade kaj so to taene delnice ki ona ne ve.
Saj ne da je tvoja stvar in da te slučajno briga koliko je bila moj najdaljša zveza ampak ker sem danes dobre volje ti naj bo. Reciva da sem imel vsaj 2 zvezi daljši od 5-ih let, ostale manj. Verjamem da me boš glede na ta podatek znal strokovno umestiti na "neko" lestvico.
Kar se tiče panike, starosti in tiktakanja. Kaj točno misliš s tem da mi bo hitro oz. slej kot prej odtiktakalo? A to misliš da bom na koncu na silo šel z nekom v zvezo in se v vseh pogledih uklonil samo zaradi tega da bom imel otroka? Se opravičujem, da ne bo kdo vzel tega osebno, vesel sem za vse ki imate otroke in prav je tako da jih imate, veliko sreče z njimi in veliko sreče v partnerskem odnosu! Torej če misliš da bom na silo imel kravo zato da bom dobil na vsak način teleta si se krepko zmotil. Otroka lahko ima vsako budalo, ne enega, celo več jih lahko ima, to je najmanjši problem. Problem je pa dobiti pametno in primerno osebo s katero boš tega otroka vzgajal in ga tudi vzgojil v pravega človeka. To pa je popolnoma druga stvar od pojma "imeti troka". Torej če se vrnem, raje ga nimam kot da ga imam z neprimerno osebo samo zato da ga imam (kot tvoji vrstniki).
Pa še glede finančnika. Mi je žal zate če si se vpiknil v tega "finančnika" in nisi zaznal sarkazma in šale v komunikaciji med menoj in Mamco ampak nevem kje si ti zasledil da gledam jaz vse skozi premoženje in denar? In mimogrede, kljub temu da sem po izobrazbi finančnik nisem niti minute v življenju delal v tej branži, me pa zanimajo te stvari. Mislim da si konkretno pobrklal vse skupaj. Kot prvo sem napisal da nisem bogat in kot drugo večinoma govorimo hipotetično. Preberi še enkrat doslej napisano, govorim samo da se ne pustim nategniti in izkoristiti in to je dober sistem da se rešiš potencialnih parazitov. Vsak ima pač svoj sistem ki se mu izide ali pa tudi ne.
Spet, po napisanem sodeč gledaš, pa ne samo ti, na zakonsko zvezo čisto preveč iz finančnega vidika.
Fajn je skupaj kaj ustvariti, če že imata skupaj otrokeNo ja fajn je kaj met če misliš met otroke...
ja ce maš hišo, pač prodat, to pač moraš imet zapisano v malih možganih. Ne pa da potem ker kao ni denarja soneke nepremični, potem pa se vsega oklepat pa imet traume. pač ce se folk ne zna zmenit, naj pa gre vsak v enosobno stanovanje. Ni win win je pa življenje po življenju. Je pa tole zdaj enostavno napisat, in potem tezko naredit ko so čustva in zamere. Če znaš it preko tega je to preprosto, tako kot je napisano.
gre sam zamer ne sme bit, ker pa je vse ostalo v bajti samo zdrava pamet ne, pa imaš to kar si imel tudi ti in tavžent ostalih. Sej za zdravo pamet sta potrebna dva, če je en fsekan je gotovo. Lahko samo sebe rešiš in vse skup pustiš....v najem za 300 € pa cliota za 500€ pa rešeno.
39 let.Kalbo, kok si pa ti star, če smem vprašat?
Jabe preverja morebitne kandidate za "novega atija"?39 let.