Da razbijem to famo; ob ločitvi baba ne pobere polovice, ampak dosti manj. (V vsakem primeru preveč)
Seveda je za to potreben pravilen pristop.
klet od bajte, drugam ne sme
Pravilen pristop je, če greš zvečer v gostilno na pir in te ni več nazaj. Tako ti baba ne pobere polovice (ker ji pustiš vse, drugače te pa iztoži)..........ti maš pa mirne živce kar je pa tudi veliko vredno............... ;-))
Ti pa nisi najbolj razgledan, kali? Šiptarke ne moreš imeti, će nisi sam šiptar.Kaj imate vsi brezposelne šiptarke ali pa bosanke, da jim ne pripada polovica, ampak dosti manj?
Izgleda da mu je pustila tudi računalnik, ker se je oglasil.
Hvala za popravek. Torej, ali si šiptar, ali pa imaš bosanko, kje je problem?Ti pa nisi najbolj razgledan, kali? Šiptarke ne moreš imeti, će nisi sam šiptar.
Najbolj enostavno je vse zagonit in živet v najemu.
Ti pa nisi najbolj razgledan, kali? Šiptarke ne moreš imeti, će nisi sam šiptar.
Takim teletom kot si ti, se da odgovarjat tudi preko telefona.
Zino, deliš lastno izkušnjo?
Zino, deliš lastno izkušnjo?
Hvala za popravek. Torej, ali si šiptar, ali pa imaš bosanko, kje je problem?
Dragi forumski kolega.
Ne moreš tako govoriti z ljudmi, ki jih ne poznaš. Sicer pa, nismo ti mi krivi če si popušil. Nisi edini, samo malce si že v letih za take stvari.
Bajta ti je izgleda ostala zaradi tega, ker se je tvoja preselila k ljubimcu in je ne potrebuje. Boš pa malce odprl denarnico, ali pa kakšno kredo vzel, da boš revo izplačal. Želim ti veliko sreče...
Aja, pa tele te je naredil.
Kvečjemu bik, če že hočeš pametovat.
Odgovor v temo sem napisal, ker vlada neko splošno prepričanje, da babi avtomatsko pripada vsaj pol nepremičnin(e), po možnosti avto, čoln ... in tako marsikdo vztraja ravno zaradi tega.
Pa od kje ti ideja, da sem pušnil?
Ne sodi drugih po sebi, če si (večni) poraženec.
Če se da izračunati, koliko je kdo doprinesel k skupnemu premoženju, se seveda razdeli po prispevku. Tako si lahko tudi ob 80% premoženja, ne samo polovice.Kvečjemu bik, če že hočeš pametovat.
Odgovor v temo sem napisal, ker vlada neko splošno prepričanje, da babi avtomatsko pripada vsaj pol nepremičnin(e), po možnosti avto, čoln ... in tako marsikdo vztraja ravno zaradi tega.
Tvoji starejši posti so bili bl "trdni" ko se je govorilo oko familij in družine. Kak se je zalomilo? Nov sosed v vasi?Pa od kje ti ideja, da sem pušnil?
Ne sodi drugih po sebi, če si (večni) poraženec.