Citat:
Uporabnik softi pravi:
utiševalec vam je napisal vse..zdej pa še dodaj, da dela v večini s svojimi, pa si zmagal.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Največji biseri pa so naši, ki se s takim, ki je že 30 let pri nas pogovarjajo po njihovo.![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sicer pa tema konkretno smrdi na nacizem (ne ravno presenetljivo glede na avtorja teme)![]()
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Sicer pa tema konkretno smrdi na nacizem (ne ravno presenetljivo glede na avtorja teme)![]()
Ne gre za nacizem.....gre za enostavno neumne izgovore ljudi ki jim uporaba slovenŠtine sicer ne dela nekih problemov....
Citat:
Zakaj me hočeš zvlečt v taborišča in ubijanje...kle tega noben ni omenjal!
Zakaj se pa Albaneziji lahko naučijo slovenŠtine? Zato ker drugač noben ne bi pršu na burek če se un/una za pultom ne bi znala slovensko pogovarjat...
Ampak tuki pr ostalih ex braæih se pa da....sej se zastop kaj hoče povedat![]()
Citat:
Nisi me razumel....
Zakaj se Albanc lahko nauči slovensko ( ker ga drugače noben ne bi razumel)
Zakaj se pa enmu Srbu, Bosancu ne da? ( Mogoče je pa preponosn...al mu dela pa bukva probleme)
Citat:
Zdej vi2 men da preveč posplošujem sama pa z extremi vn hodta....
Torej zakaj ko jaz stojim v vrsti v Merkatorju čakam za brezveze ker se en zemo penzionisan u SLO z prodajalko pogovarja v srbohrvaščini nevem....o vremenu....bureku.....o javni razsvetljavi...
A je umsko zaostal pa ne more v vseh 40letih delovne dobe se slovensko naučit.....a je preponosen....pač ta fora....500 godina boc sa viljuškom on jeo na srpskom dvorual kaj je njegova bolezen....dejta pametna vi2 men to razložit![]()
Pustta une boge Hasane Ibrokaramulahasanoviæe k sta jih Hilda pa Zidar okradla pa izgnala nazaj v domovino.......pa k so etak turistično pršl sm gor za vreme delovne vize....
A vidva če gresta burek pečt u Minhen....a ga bosta lahko prodajala če ne bosta znala rečt 5 euro bitte.....danke Ihnen....pa take fore......še s.p. vama ne bodo gor pustl odpret če bosta " Ich bin auslander und sprache nich gut dojč"
Da vaju ..... u usta škrbava![]()