Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V Ljubljani so oddelki kjer so samo južnaki, Slovenci pa posebej. Ali se vam to zdi primerno?
Saj imaš tudi katoliške vrtce za tiste, ki so pokristjanjeni pa romske vrtce itd..
Za južni vrtec pa še nisem slišal.
Potem pa pride okvir v prvi razred in ne zna besede slovensko...
Isto šiptarji...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Imam sodelavko, ki zavija po Idrijsko, da jo noben ne razume. In zadeva počasi ratuje moteča. Kako jo boš povabil na sestanek z upravo, če ne zna govorit "normalno".![]()
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Oba jezika je najbolje furat. Da se otrok dokler je majhen in dojemljiv za učenje jezikov, nauči lepo oba jezika dobro. Tako je bilo pri meni in sem se oba jezika naučil.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Oba jezika je najbolje furat. Da se otrok dokler je majhen in dojemljiv za učenje jezikov, nauči lepo oba jezika dobro. Tako je bilo pri meni in sem se oba jezika naučil.
Srbsko in albansko?![]()
Po mojem ni ok. Je sicer ok za razne nestrpnežne kot je odpiralec teme in 90% sodelujočih.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:imam nekaj auslenderske zlahte, otroci govorijo izključno Deutsch... ali je to okej ali ne... ne vem, vejretno pa jim bo v lajfu dosti lazje kot ce bi se v nemciji sli nekega neprilagojenega južnjaka.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kot pripadnik manjšine se strinjam za navedbo, da je za neznanje slovenštine krivo nabijanje neslovenštine doma! ampak delno!. večji del pa izhaja iz dejstva, da starši nismo sami znali in zato niso mogli naučiti otroka slovensko.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ga daj. to o za slovenijo zmagovalna kombinacija. sploh ker bi gospodarstveniki na jug.
in ta gospodarstveni jug je nasa prednost. šričamo naški, jebemo, jedemo rukama in lahko napišemo dopis v pravilni slovenščini.