ne ne, nikoli ne bi preskočil stik, če bi vedel, da s tem zajebem njo. nikoli. tudi ponujen dodaten stik ne bi zajebal iz principa, da bo njej slabše. verjamem, da bolje ko ji je, bolje je otrokom. in kle pazim, da če grem dlje kot mi sodišče nalaga, da grem tako, da mene ne boli bolj, kot koristi otrokom.
mistični, ni bilo jadranje zastonj. in bolj kot denar je zanimivo kako se da vse, če ona rabi. jaz pa ne morem dobit soglasja da sestra vzame otroke v vrtcu, šoli in kljub dejstvu, da že leto dni nimam slkužbe moram imeti denar za nepotrebno vožnjo v lj po otroke.
ona pa nadaljuje svojo pot odtujevanja in uresničuje idejo ne bom ti dovolila otrok. tole mi je včeraj napisala v odgovr na predlog, da sem več z otroci. ta predlog je prišel na njen komentar, da so bili pri njej sedaj 5 dni in gredo spet k meni, kar je prehitro. ko jih ima ona 14 dni jaz nič je pa ok. napoveduje vlogo tožbe na sodišče.
Ne le, da v celoti oporekam tvojim predlaganim bodočim stikom, ampak sem trdno prepričana, da bi bilo za otroke najbolje, če bi se izvajali stiki s tabo občutno redkeje, kot so sedaj.