ksz
en pravi, a nisi rekel, da te ne gane. ne, me ne gane. napišem tukaj, da se lahko kdo pripravi na trnovo pot. zanimivo je namreč kako moški gledamo na ločitev. večina jih reče se bomo zmenili in so prijazni in izgubijo pole position. potem je pa konec igre.
dodajam še eno cvetko skrbne mame. čez poletje jih je peljala en dan na morje, nekajkrat na bazen. jeseni mi je pisala, da naj plačam poleg preživnine še pol interesnih dejavnosti. nič posveta kaj mislim, ampak plačaj. sploh za tamalo, ki bi po nasvetu zdravnikov morala plavati. ker nimam od kje vzet denar, sem zavrnil plačilo- seveda sem prepričan, da ima denarja dovolj, saj plačuje odvetnike za bedarije, ki so obsojene na propad. s tem istim denarjem bi otrok lahko plaval brez težav.
otroka ni vpisala na plavanje. odvetnike ni odpovedala. in med jesenskimi je šla jadrat. mama brez dohodkov, brez službe, socialni primer, mol-ov stanovanje, je šla jadrat. tako pravijo otroci.
to je meni všeč. ona je brez službe in ne prispeva za otroke nič. jaz sem brez in moram plačevati. prosim za odlog, prosim za razumevanje, ga ni, ampak se pa jadra. seveda, vloži tožbo in se tožari leto, dve tri. super sistem.