ljubljanski mestni redarji spet v akciji

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Na temo: bizarno je, da firma kupi oz. najame poslovne prostore, ne kupi/najame pa parkirisc. Ce bi bil to obvezen pogoj, tako kot je varstvo pri delu, bi bil veliko vecji red.

so parkirišča, so... ampak žal ne za vse. ker potem bi lahko imeli kompletno garažno hišo samo zase (tisto, za katero je že prej nekdo spraševal kdo uporablja tisto garažno poleg javne, tam not imajo prostore za uslužbence cel kup firm).... in zastopniki smo delavci na terenu, zatorej po nekakšni logiki ne potrebujemo parkirnega prostora v garažni hiši. ampak kot sem že prej napisal, to je že druga problematika, ki pa se dejansko navezuje na prvotno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo zanimivo

ko enega s 0,4 promila ustavijo vsi ploskate navijate zahtevate še strožje zakone še več kazni.,,,

ko vam nabijejo kazen za NEPRAVILNO parkiranje (ste zavestno nepravilno parkirali) pa pluvate po redarjih... glumite da niste nobenga ogrozili (pa čeprav gasilski kamion ne mroe po intervencijski poti (hja to je enako lovska kot to da sem jaz ker sem spil 2 pivi morilec)) čeprav zaradi vas drugi ne morejo voziti..

eni seveda pravite da boste pobegnili pred redaji

in potem si še upate trditi da nimate dvojnih meril?!?!

ali plačajte parkirno hišo ali pa z avtobusom, taksijem... kazni naj bodo pa 4000€! ali več!

a?

uredu?

a to se kao name nanaša?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
ne ne to se nanaša na vse ki jamrajo jokajo in stokajo na drugi strani pa se veselijo višjih kazni...

če mene vprašaš so policisti in redarji postali resnično inkasanti. država (pa jankovič) pa samo višajo kazni in mastno služijo... naj raje poskrbijo za kvaliteten javni promet, za boljšo vzgojo (pa ne represijo...)

samo tukaj ni denarja...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
aha, sam da vem..

drugače je pa alter itaq forum večinsko popolnih ljudi, ki nikjer in nikoli ne storijo ničesar narobe ali pa da se zadeva ne shaja ravno najbolje z veljavno zakonodajo ter ovac, ki samo tiho blejajo in prikimavajo zahtevam vladajočih oz. tistim nad njimi. lahko ti je bad, da si alkoholik
grin1.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Počasi se Alter spreminja v forum tistih ljudi, ki jim ni alfa in omega kršitev prometnih predpisov samo "hitrost in alkohol", ampak se nam zdijo nesprejemljivi tudi kakšni drugi prekrški.
Poleg tega pa smo nekateri spregledali že prej...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ:

Rdeča Škoda Roomster že 2 dni stoji na Brnčičevi okol 15h
smile-1.gif

LJ DJ nevem kok že

Bolj hinavskega placa niso najdl
bonk.gif

Danes spet. A niso te radarji namenjeni da umirjajo promet v bližini domov za ostarele, šol in vrtcev?

Na Brnčičevi ni nič od tega.

P.s. Koliko je sploh omejitev na Brnčičevi?

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Na Brnčičevi je omejitev 50km/h. Izbrali so pravo lokacijo za pobirat denar, tam redko kdo vozi 50, cesta je ravna in dobro pregledna.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ce si parkiral na cesti, ne vem ce te lahko redar kaznuje, ampak le policaj.

s sovoznikovo stranjo sem tehnično gledano dejansko bil na vozišču, ampak to je na tej ulici (Kržičeva) ustaljena praksa, da se takole nekoga zaparkira in nikoli do sedaj redarji še niso talali kazni za parkiranje na tej strani ceste, pa sam takole parkiram vsaj 3x v tednu, že dve leti in pol, redarji so pa tako ali tako vsaj 3x na dan v tej ulici.... zdej pa ne vem... je jankoviču začelo primanjkovati denarja za stadion ali kako?

črn karavan je moj, avto zadaj pa je od sodelavke, ki pa ni dobila kazni. zakaj je temu tako, ne ve nihče. aja pa v obvestilu redarstva se sklicujejo na člen, kjer piše da ne smem zaparkirati drugih že parkiranih avtomobilov in ne na to, da sem delno na vozišču.

pigs.jpg

Ampak æe pa takole parkiraš, je bilo pa še premalo kazni. !!!

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Če jaz prav vidim, si dejansko parkiran na voznem pasu in oviraš vozilom vožnjo naravnost? Poleg tega si moral voziti še v kontra smer, da si tako parkiral.

nisem vozil v kontra smer, ker sem šel namreč vzvratno. z vključenimi vsemi žmigavci. pri prekinjeni črti sem samo zavil na levi rob
tongue-1.gif

drugače pa tehnično gledano dejansko sem bil parkiran delno na voznem pasu, vendar pa gre v tem primeru za široko stransko ulico, kjer se na tak način parkira že leta. v bljižini je namreč še zdravstveni dom ter gimnazija plus cel kup drugih stvari, zatorej je vse vedno na polno zaparkirano sploh v teh zasneženih razmerah.

@drifter: nisem samo jaz dobil kazni, drugače pa lol.

@Narodnjak: ni tako visoka, 80. 40 polovička. sam ni fora v tem ampak mi ni ql da je neki večino časa ok, na momente pa kao ne. sej če bo praksa taka konstantno ne bo šlo drugače pa treba v garažni parkirat, pa magar če to pomeni par € na uro. & that sux.

Lepo, da si šel vzvratno. Ampak a ti sploh veš, po kateri strani se vozi vzvratno? Pa še v križišču parkiraš. Sploh ne vem, kaj se imaš za pritoževat čez kazen.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Čeprav nikoli nisem rekel, da sem angelček, in tudi nisem, mi takšno parkiranje niti ne pride na misel.

meni tudi nebi če bi tam moral parkirati 1x mesečno. vsak dan, večkrat na dan (dinamika službe) ti pa spremeni mnjenje. verjemi. kot sem že napisal, vedno parkiram tako kot je treba če se le da, v življenju sem dobil 4 kazni za nepravilno parkiranje, od tega so 3 izpred firme, ampak bolj upravičene kot pa ta. in sem jih tudi plačal brez kakršnegakoli ugovarjanja.

Pred kratkim sem tam blizu skoraj vsak dan parkiral, ker sem imel ene stvari. In vsak dan se je našel prostor, mogoče je bilo treba 100m peš od avta do cilja. Pa mogoče sem se včasih malo naokoli peljal, da sem našel prostor. Malo razmišljaj še o tem, pa ne bo več kazni.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.746
113
EU
1_parkiral v križišču
2_zaparkiral druge avte
3_parkiral delno na cestišču
4_ parkiral v nasprotni smeri vožnje........
cheer.gif

Jankovič je preveč mili do takšnih
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
ksz
zakaj jankovič ne odkida intervencijske poti? (ko že tako skrbi za red). Pa je od takrat ko je sneg padel že več kot en mesec in pol. Je zimska služba še vedno polno zasedena?
A nimajo intervencijske poti prednosti?
sprasujem se.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
intervencijske poti bi lahko tudi stanovalci samo odkidali. konec koncev gre predvsem za vašo varnost
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
sass: lastnina je sveta. pot je last MOL.(naj grem kidat tudi zaloško, obvoznico, AC?). Naj jo napiše v lastnino stanovalcev (pol pa svizec zavije čokolado) pa jo bomo mi kidal.
ThaShizznitt: a ne vidiš kupa snega? Le zakaj potem pred in za kupom snega dobivamo kazni za parkiranje na intervencijski poti? Pa je vsaj še en tak kup snega na tej "intervencijski poti". Je pa res da je bil včeraj že pol manjši kot tik po sneženju.
Sicer pa sem prepričan da se redarji zaman trudijo. Če pa bi odvetnika najel pa sploh! Samo rabim - čakam sliko napačno parkiranega avta kot dokaz!

Sicer pa pravega razloga za to pisanje in slikanje še nisem objavil in ga tudi ne bom. Vsaj zaenkrat še ne, oziroma dokler se zgodba s kaznimi ne razplete!
Ko pa se to "razplete" bom pa zahteval še javna opravičila od določenih alter uporabnikov!
evil.gif

Nazadnje urejeno: