Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
neo32, a si že slišu za "streznu v trenutku" sej tudi pjan se "strezni" ko mu adrenalin pošopa... samo je že prepozno. enako kot pri telefonskem klicu ko ves napsiheran spregledaš oviro itd... nimaš kaj reševat...
ampak treba je delat gonjo... ok se strinjam, dejmo zaostrit ampak enako tudi telefon itd... ker izgovor " si dekoncentrian samo ko telefoniraš" je samo izgovor... enako kot "pijanec pelje bolje kot kakšna ženska"...
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Najbolj žalostno pa je, ko se je zdaj razvedelo kdo je...in so se že začele špekulacije, da kazen ne bo taka kot mu pripada, ker ima njegov stari veze navzgor (do 'Severnega tečaja')...nekako po vzoru podobnih nesreč na Hrvaškem.....
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
poleg tega pa v situaciji lahko v trenutku spustiš telefon in začneš reševati zadevo, kar v primeru pijanosti zelo težko..
Pa ti povej koliko ljudi bo policaju reklo da je telefoniralo in se zaradi tega zaletelo. Jaz imam mojo povzročiteljico skoz v glavi da je imela teleofn na ušesu, dokler ji nisem z glavo mimo vrat priletel.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ne povej mi dejansko koliko ljudi so ubili ljudje ki so govorili po telefonu.
Citat:
No včer sm bil na kavi pa se je mimo pripeljal nek Porsche Cayvenne turbo pa ko je odprl vrata je tako zasmrdel po travi da nič jasno.
Preveč gledaš CSI tv serije.Citat:
Verjam da policaji pogledajo tudi klice.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Preveč gledaš CSI tv serije.Citat:
Verjam da policaji pogledajo tudi klice.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ker se vlada boji napada na njih, so odvzeli temu prostost.
Pa če to niso banana republika. Prvo ga primerjo, ga spustijo in ga spet primejo.
FAIL!!!
Ne rabimo bolj strožjih zakonov,rabimo samo vlado ki ve kaj delati, poleg tega da samo vlečejo mastne denarje.
Dal bi jim 1.000,00€ NETO plače in to je to.