LIDL - na minuto 40 artiklov?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
sam ravno zato ne hodim v lidl in hofer, ker me moti blagajna, ko mi vsiljuje hitrost

Odlično.
cheer.gif

Počasnežev na blagajni nihče ne mara, razen če je sam počasen.
ne-ne-1.gif

Kriza je ce prezivis 3 minute pred blagajno ali pa celo 5. Potem lahko na Alterju visis samo se 3:55h na dan in 4h. Vecina ljudi prezivi 5x vec casa na dan WCju kot v trgovini pa dvomim da se kdo tempira v WCju
stupid-1.gif

No ja, nekateri na Alterju tudi to stopaju verjetno. Treba je biti ucinkoviti povsod, vse drugo bi bila hinavscina.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Mene pa ne motijo počasne blagajne. Grem v trgovino ko imam čas in ne vidim razloga zakaj bi moral vsi nekaj hitet. Vsi smo ratal ujetniki časa in denarja.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Na tel sem pa megabajti so.dragi pa to, tak da prosim za kratko obnovo videa. Predvidevam da je jansa?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Ne, prav nasprotno. Trgovine so obstajale tudi pred njimi. To delajo prav zaradi tega ,ker drzava (zal) dopusca da se to dogaja. Nekaterim pa je ocitno celo vsec da se to dogaja ceprav bodo koncen racun placali prav oni. Kje pa mislite da pristanejo te zenske? Je videl kako kako zensko cez 40 tam? Drzava bi morala prepovati postavljanje norm za katere ni potrebe in to klasificirati kot nadlegovanje zaposlenih. Ce zenska mora metati stvari 40 artiklov cez blagajno v prazni trgovini samo zaradi ideje nekega d. je je v tem svetu nekaj hudo narobe.
Verjetno so ženske po delu v lidlu pa hoferju samo še za v norišnico ane, ker 40 izdelkov poskenirat v minuti, pa na toplem biti, pa večina delavk mora delati kar polovičen delavni čas - torej če sešteješ vse delavne ure delaš tam ene 3 dni v tednu, 4 pa si fraj, plačano pa samo cca 700 EUR. Ne vem, a nekateri še res niste okusili ali pa vsaj videli, kaj pomeni res najebati in delati za drobiž v veliko slabših razmerah, kot tele v lidlu. Že delavke za tekočim trakom (kak Henkel recimo), ki delajo 12 urne šihte za tam 3€ na uro, pa verjamem da še katere delajo v dosti slabših razmerah (na mrazu recimo)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Pa nisi ravno ti pred kakim letom lajal čez Lidl in njegovo hitler politiko do zaposlenih? Celo omenil si Schwarzbuch Lidl, kjer je svinjarij do zaposlenih omenjenih še in još. Odkod si tak spremenil ploščo?

Glede na to kaj sem bral o njih (saj tudi internet je poln izkušenj z njimi na relaciji delodajalec- delojemalec) niso ravno vzor za neko ok firmo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Res je, samo v mojem postu, na katerega si repliciral, ne gre o tem, ampak o odnosu janezov do dela. Noben qurac se nebi pretegno, ker je to ze izcrpavanje, vsi bi pa imeli avstrijske place in se debelo cudijo zakaj jih nimajo

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Men je pa največja uganka, zakaj se ,,balkanske kmetavzarske
hysterical-1.gif

......v drugih centrih se to dogaja nekajkrat na uro
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Res je, samo v mojem postu, na katerega si repliciral, ne gre o tem, ampak o odnosu janezov do dela. Noben qurac se nebi pretegno, ker je to ze izcrpavanje, vsi bi pa imeli avstrijske place in se debelo cudijo zakaj jih nimajo

to je samo v glavi vas ovac

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Pa ka ti misliš, de če mamo slabe plače smo pol še butasti zraven?
10.gif

Do 70ga bomo delali, pol pa brez denarja crkavali, .....pretegni se ti do 40ga, pol pa išči službo, če te bo kdo hotu tak sfukanega
bonk.gif

....a si že kdaj vidu maratonca laufat s šprintom na polno
bonk.gif

.....pa ziher imaš lepo plačo, koker lahko po tvojem sposobnem razmišljanju precenim, ker samo taki
uf-1.gif
pri nas uspevajo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Papak ne se trudit, z enozvezdicari se ne prepucavam. Nima smisla, vedno popusim

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz bom tako rekel - kdor gre nakupovat, gre v lidl ali hofer kjer hitro nakupi kar potrebuje in potem gre lepo naprej po opravkih - nekam ven, kuhat južno, magar na alter. Kdor pa hodi v trgovino na izlet in tam ko ena budala 2 ure hodi med policami in potem še pol ure čaka na blagajni, gre pa v merkator in špfpbne fore. Tisti ki so res na koncu, gredo pa še na samopostrežno blagajno, očitno imajo neizpolnjeno željo iz otroštva postati trgovka......
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mimika pravi:Verjetno so ženske po delu v lidlu pa hoferju samo še za v norišnico ane, ker 40 izdelkov poskenirat v minuti, pa na toplem biti, pa večina delavk mora delati kar polovičen delavni čas - torej če sešteješ vse delavne ure delaš tam ene 3 dni v tednu, 4 pa si fraj, plačano pa samo cca 700 EUR. Ne vem, a nekateri še res niste okusili ali pa vsaj videli, kaj pomeni res najebati in delati za drobiž v veliko slabših razmerah, kot tele v lidlu. Že delavke za tekočim trakom (kak Henkel recimo), ki delajo 12 urne šihte za tam 3€ na uro, pa verjamem da še katere delajo v dosti slabših razmerah (na mrazu recimo)

Si preden si spisala ta post vsaj priblizno preverila kaj se dogaja poleg teh 40 (no baje je dejansko 35) artiklov. Da je celo Lidl sam priznal napake? Zelo kokretne in "hude" napake.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:Jaz bom tako rekel - kdor gre nakupovat, gre v lidl ali hofer kjer hitro nakupi kar potrebuje in potem gre lepo naprej po opravkih - nekam ven, kuhat južno, magar na alter. Kdor pa hodi v trgovino na izlet in tam ko ena budala 2 ure hodi med policami in potem še pol ure čaka na blagajni, gre pa v merkator in špfpbne fore

Ce gres od BTC Kratochwilla v mali Spar ali Mercator po kruh in mleko bos vedno prisel ven prej kot iz Lidla ,ki je cca enako oddaljen. V vsakem primeru bo razlika nekaj sekund. Ucinkovitost na visku.press
smirk-1.gif