LIDL - na minuto 40 artiklov?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Takoj vse na minimalca
10.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kriv je seveda nesposoben delavec, ki iz sebe v življenju ni veliko naredil, zdaj pa se mora pustit izkoriščat hudobnemu tujemu kapitalistu. Res, čiste osnove ponudbe in povpraševanja
tongue-1.gif
In kolk misliš, bi ti zaslužil, če bi bli vsi tak sposobni, ko si ti in bi vsi naredili nekaj iz sebe, kot ti?
Kolk je delovno sposobnih v državi ?-500k rečmo ....pol pa ponudba in povpraševanje.....
uf-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik capl pravi:
In kolk misliš, bi ti zaslužil, če bi bli vsi tak sposobni, ko si ti in bi vsi naredili nekaj iz sebe, kot ti?

Ne vem, bi potem dal pač več od sebe in bil boljši od drugih. Doh. No ja, mogoče bi pa izbral lažjo pot in ne bi nič pametnega znal in bi jamral po forumih
hysterical-1.gif

Citat:

Kolk je delovno sposobnih v državi ?-500k rečmo ....pol pa ponudba in povpraševanje.....
uf-1.gif

Delovno sposobni so vsi, ki niso bolni. Ponudba in povpraševanje velja za vse.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ja, pa vsi bi dali več od sebe in bili boljši od drugih
sprasujem se.gif
.......sposobni in pridni točno tolk ko TI, sn reku, ....razumeš?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Ko zlagaš v Lidlu robo na trak, razporediš vmes zelenjavo in sadje, ki jo mora stehtat. Potem se pa da normalno zložit v voziček
grin1.gif

Je pa fino, da vedno ko postane vrsta malo daljša, takoj odprejo dodatno blagajno.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Poleno
Ne razumem odgovora, sn bolj holc sorte, ......res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?
cheer.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Na kratko povedano, naravna selekcija, proti kateri ne moreš nič... Sposobni bodo vedno nad tistimi ki so ali nesposobni ali pa neambiciozni.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
jaz mam pa v lidlu čisto mešane izkušnje, en model ima pomoje neko osebno igrico, kako hitro bo vse obdelal, tik preden začne skenirat se kao malo ogreje, potem pa gaaaaas
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Na kratko povedano, naravna selekcija, proti kateri ne moreš nič... Sposobni bodo vedno nad tistimi ki so ali nesposobni ali pa neambiciozni.
Čak mal, brgo pravi, ko da nekateri ne naredimo nič iz sebe, ker nočemo, zaradi lenobe, ker smo butasti, al čega, ni mi jasno, ker sn prebutast, .........
........in zato si ne zaslužimo spodobnega skromnega življenja
........in zato smo se odločili, da bomo postali vsi pridni, sposobni in ambicijozni in pametni, .....hočemo pa prej vedet, kak bo to potem v praksi izgledalo, ker tolk butasti, de se bomo brez efekta in rezultatov zaganjali, pa tud nismo.
Če ste vsaj 10% spsobni in pametni, koker pravite, mi boste znali to razložit in me prepričat, v nasprotnem primeru bom primoran, svoje prepričanje, ,,da živite na moj račun,, , gonit v nedogled.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?
cheer.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Singapore

Prakticni primer kaj se da narediti iz 710 m2 mocvirja v slabih 50 letih.
...a ta dela, kot so čiščenje, vzdrževanje, postrežba v trgovinah in lokalih .......sj veš ka mislim.....
...a to pol vse supersposobni brgoti, sami usput opravijo, al kak?
sprasujem se.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kaj se gredo to gonjo proti LIDLu? Je delala kolegica tam in ni bilo nikoli ene pripombe čez njih, res da ji niso podaljšali pogodbe ampak tudi potem ni rekla niti ene slabe besede čez njih še sedaj nakupuje pri njih.
Sicer pa je to antireklama za naš nacionalni ponos MERCATOR kjer je vse uper duper OK!!!
bonk.gif

Podobna gonja se je zganjala, ko sta Lidl in Hofer prišla v Slovenijo. Takrat se je pljuvalo podolgo in počez... v odgovor pa je najboljši direktor vseh časov v odgovor nizkocenovnikom ustanovil verigo Hura (medtem propadla)...

Sedaj gre Mercatorju slabo, pa še Agrokor...

Ni Hofer (Lidla ne poznam dovolj) za vse, ampak ogromno izdelkov je povsem primerljivih - in ko pod črto ugotovim, da je prihranek proti Mercatorju 20+%, potem mi je nacionalni interes vseeno.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:res me zanima, .....država samih brgotov, -kak bi to zgledalo? ...bi to bil idealen sistem?blaginja za vse?
cheer.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Singapore

Prakticni primer kaj se da narediti iz 710 m2 mocvirja v slabih 50 letih.
...a ta dela, kot so čiščenje, vzdrževanje, postrežba v trgovinah in lokalih .......sj veš ka mislim.....
...a to pol vse supersposobni brgoti, sami usput opravijo, al kak?
sprasujem se.gif

Ne.
smile-1.gif
Uvozijo poceni Indijce in Kitajce, ki niso toliko sposobni. Ali pa starejse obcane, glede na to, da so pokojnine s strani drzave minimalne, in moras sam poskrbeti zase.

Vsaj je nekomu cefur.press

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
KSZ

Ne vem, mene Lidl znervira. Pa jebomater, kje gori piz.da? Kaj mi mečeš to sem pa tja?.... raje ne grem oz zelooooo redko, ker bi si sramoto naredo sredi trgovine, ko bi živci popustili...
smile-1.gif

Imam kolega, ki dela v hoferu in če pridem tja, se ne nasmeji, kot ponavadi (nonstop se smeji)...v lidlu pa dela svakinja od bivše, ampak nikoli ni rekla nič o tem, kar kažejo po TV...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.092
113
pri taščici
in kot vem si lahko med skeniranjem stisne pavzo na tipkovnici, da ti vsaj delno pospraviš pult. Je pa res da neka zasanjana afna ki ga zna dobro vlečt ne bo dolgo v taki trgovini. ali si bo šef našel boljši sesalec, ali pa...Najbrž imajo tudi s kamero pokriti in tudi tako lahko preverijo kako se dela na blagajni.
aja v mercatorju se poslužujem tiktaka in $. ker vse ostalo je....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Ne vem, mene Lidl znervira. Pa jebomater, kje gori piz.da? Kaj mi mečeš to sem pa tja?.... raje ne grem oz zelooooo redko, ker bi si sramoto naredo sredi trgovine, ko bi živci popustili...
smile-1.gif
Pa če ma normo, ki so jo razni sposobni (brgoti?) predpisali in če je ne dosega, gre plača dol.
Ti si živčn, ona zmatrana, profit od tega pa vlečejo tasposobni, -pridni, ki so naredili nekaj iz sebe in ZA SEBE.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik Mladinec pravi:

Maš pa z tvojo izjavo problem, ker blagajničarke v Lidlu pač nimajo minimalne plače, še več, imajo celo višjo kot v Mercatorju ali Tušu. To nekako negira tvojo izjavo v zvezi z izčrpavanjem na minimalcu...

IN potem se sprašujete zakaj so v Mercatorju počasne blagajničarke? Za tega minimalca se jim vrjetn res neda tko hitet kot unim v LIDLu. Najboljši so mi uni ki se jim v trgovini ful mudi potem pa jamrajo pa hočejo da se odpre nova blagajna in čeprov so zadnji v vrsti hitro skočijo na novo blagajno.
Če se ti mudi potem vrjetno nimaš več kot 3 artikle in lepo vprašaj pa te spustim naprej.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Ne.
smile-1.gif
Uvozijo poceni Indijce in Kitajce, ki niso toliko sposobni. Ali pa starejse obcane, glede na to, da so pokojnine s strani drzave minimalne, in moras sam poskrbeti zase.

Vsaj je nekomu cefur.press
Pol pa malo dvomim, da so tolk sposobni, če so odvisni od enih siromakov, prej bi reku obratno.
....sn prej pozabu prašat....rečmo izdelki s katerimi trgujejo in bogatijo, ....kdaj jim rata vse to izdelat, ker mislim, da sposobnim ni treba bogatet na račun siromakov, da bi jih npr. izdelovali otroc za pest riža brez in pri 25umirali zaradi izčrpanosti, ker dejstvo je, da na račun siromaštva, zdravja in življenja drugega, bogatijo samo lopovi in paraziti, sposobnim ni treba tega delat.