Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ
A niso bile ravno pred kratkim debate o tem, da morajo delavke v Lidlu nositi rdečo ruto, ko majo "tiste dni" v mesecu? Toliko o super delodajalcu.
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ
A niso bile ravno pred kratkim debate o tem, da morajo delavke v Lidlu nositi rdečo ruto, ko majo "tiste dni" v mesecu? Toliko o super delodajalcu.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
KSZ
Ja, pa to na glavi zavezano![]()
Ne boš verjel, ampak zadnjič sem bil z mulčkoma v Lidlu in sta od prodajalke dobila vsak en bombon. Pa se to ni zgodilo prvič... Res neprijazna trgovina![]()
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ali si že kdaj kakšno videl z rdečo ruto?![]()
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Viš meni pa ne visi dol za tistih 30 sekund. Ker če je namreč pred mano na blagajni 5 ljudi je to 5 x 30 sek = 2,5 minute, pa dajmo rečt, da sem 1 x na teden v trgovini je to 130 minut - ali nekaj več kot dve uri. Tako v nekaj maleg več kot 11 letih tako pustiš 1 dan svojega življenja na blagajni. Mi znaš to z denarjem ovrednotiti?![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pa še prihraniš, ker so isti artikli cenejši pa še kokakolo lahko kupiš pa osvetiltev je bolj ugodna?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
O prav ti delaš znanost...zate je pomembno, da ima trgovina koridor za sprehajanje otrok, primerno osvetlitev, da prodaja kokakolo (si že pozabil kaj si napisal, ka-li?), pa četudi je ne rabiš, itd itd.
Tvoj glavni problem pa je, da skušaš ljudi prisiliti, da razmišljajo na enak način kot ti, ob neuspehu pa postajaš vse bolj in bolj verbalno oz pisno agresiven. Obenem pa ne premoreš dovolj poguma, da bi se izjasnil ali si za to, da stroške obrezovanja iz verskih razlogov poravnav država ali ne. Pa lahko tudi obelodaniš v tvoji priljubljeni .ppt obliki.![]()