LIDL akcija

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
O kakršnih koli goljufijah pa najbrž ne moremo govoriti, kajne?

http://www.dailymail.co.uk/new...ms-savings.html

Citat:
Supermarkets have agreed to end bargain price cons that tempt shoppers with bogus claims of savings.
Under a deal thrashed out with the Office of Fair Trading, stores must not artificially inflate prices to make discounts look more attractive.
They will not be allowed to promote half price and discount deals for weeks on end if the product was available at the original higher price for only a short period.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
O kakršnih koli goljufijah pa najbrž ne moremo govoriti, kajne?

http://www.dailymail.co.uk/new...ms-savings.html

Citat:
Supermarkets have agreed to end bargain price cons that tempt shoppers with bogus claims of savings.
Under a deal thrashed out with the Office of Fair Trading, stores must not artificially inflate prices to make discounts look more attractive.
They will not be allowed to promote half price and discount deals for weeks on end if the product was available at the original higher price for only a short period.

in spet je udaril kravakonj z linkom, ki nima kakršnekoli veze s temo
cry12bpy.gif

trolling commences in 3....2....1....
cry12bpy.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Akcija o kateri je spraševala Skorpy ni znižan izdelek ampak izdelek, ki bo naprodaj od nekega datuma.

točno tako. Ta izdelek je sezonski in glede na ceno ostalih trgovin... ja, se splača. Ko izdelkov zmanjka, jih ni več.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Skorpy, mi zaupas, v kateri poslovalnici si dobila stvari vecer pred akcijo? Se imas racun? Lahko stevilko racuna na PM?

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Skorpy, mi zaupas, v kateri poslovalnici si dobila stvari vecer pred akcijo? Se imas racun? Lahko stevilko racuna na PM?
Da boš "zašil" trgovke, ki so naredile uslugo, ne?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

zakaj?

Jordan: beri temo, pa boš prebral

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Uslugo mogoce nekomu, ker ga spustijo mimo vrste, drugim pa ne, ko na dan akcije potem nimajo oglasevane robe. Ce je oglasevan datum, potem je edino prav, da se ga drzijo.

Sicer je meni vseeno, ker zelo redko naletim na kako akcijo, vem pa da si nekateri zaradi dolocene akcije vzamejo tudi prost dan.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Da boš "zašil" trgovke, ki so naredile uslugo, ne?
Na malo bolj prefinjen način ji želi dopovedat, da obstaja možnost, da je zajebala trgovke s tem ko se javno hvali z uslugo, ki so ji je naredile. Obstaja celo teoretična možnost, da bo ena zdolgočasena, zatežena baba, ki izdelka drug dan ni več dobila, ravno na podlagi te objave zahtevala točno ta izdelek, po to tej ceni, ker bo trdila, da so izdelki razprodani samo zato, ker se ne držijo datuma akcije.
To sem že Skorpyki hotel dopovedat, vendar me je brisala, ker sem ji omenil še, da človek, ki je sposoben take usluge javno objavit, niti slučajno ni primeren za moderatorja, ki ima dostop do mojih podatkov. Enostavno takemu ne moreš zaupat svoje anonimnosti.
...pa res je da sem ji to pojasnil na moj način, ampak drugače ne gre ker, naučil sem se, da na Alterju lepa beseda ne najde mesta, nobenega sploh.....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
objavilo se je že marsikaj,,,pred časom je omenjena bila bolj še z dvema deævama zavoljo neke objavljene slike, kar se je kasneje samo še eskaliralo

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
dej ne bluzi. Kot moderatorka NIMAM dostopa do tvojih osebnih podatkov, kar ti lahko zagotovi tudi MaverickT.

13. jul 2011
2.677
626
113
ksz

v čem je verjetno fora - zaradi racionalizacije se izdelki na police zlagajo med odpiralnim časom, za četrtek 8:00 se torej zlagajo že dan prej tik pred zapiranjem trgovine. Ker pa so izdelki na polici, cene označene, dobra poslovna praksa (verjetno pa tudi zakon) narekuje, da se prodaje teh izdelkov ne sme zavrniti, če jih stranka želi kupiti.
Bodo pa verjetno tak sistem morali spremeniti, ker ko se bo to še bolj razvedelo, se bo folk nabasal v trgovino tik pred zaprtjem.

Sicer smo pri nas z otroškimi cunjami iz Lidla kar zadovoljni. Nisem pa tip, da bi šel čakat v vrsto in se grebit. Kupim, če še kaj ustreznega ostane, če pa ne, pa tudi ni tragedije. Včasih se kakšen paketek dobi na tleh pod koši, ker jih grebatorji okrog razmečejo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ni racionalizacija, je fora najbrž nekje drugje, v Lidlu pričakujejo, da se roba zloži šele po zaprtju trgovine, trgovke pa imajo delovni čas samo do zaprtja in malo pohitijo. Nekako jim ni za ostajat tam, če se jim to ne šteje v delovni čas.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mogoče lahko pove še kaj o svoji kolegici iz Sveme, ko je po kratkem postopku letela iz službe, zaradi širjenja napačnih informacij.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Ksz ...

Če se res dogaja, kar je napisano, potem je to hujša kršitev, ki je potrebna sankcije. Če se gremo neko pošteno zadevo in nekdo dela po svoje, so se zaman vsi trudili. Če je akcija od - do, potem je to od - do in ne en dan prej. Ker je to akcija, velja sicer sistem 'kdor prej pride, prej melje', za 'hvatanje krivin' tu ni prostora.
Morda je za našo kulturo to malce neobičajno, ampak želimo se iti poštenega ravnanja do vseh, zato pa večina 'balkanskih poslov' odpade.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Ni racionalizacija, je fora najbrž nekje drugje, v Lidlu pričakujejo, da se roba zloži šele po zaprtju trgovine, trgovke pa imajo delovni čas samo do zaprtja in malo pohitijo. Nekako jim ni za ostajat tam, če se jim to ne šteje v delovni čas.

Tvoje skrbi so zaman
wink-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da te malo nakregam... Kaj se greste enega vraga da v najvišji sezoni ni nikjer Panache za dobit? Ðabe vam je oktobra, ko je sezona za to največ do septembra... A smo banana trg da nas izloči nemški proizvajalec?