LIDL akcija

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
No pri nas je enako, zložjo dan prej, tako da je zjutraj že na policah. Je še kdo opazil da lidl bolj kot ne sameva, hofer je pa konstantno poln?

Pri nas imam občutek, da je ravno obratno.

Tudi pri nas na Vrhniki je Lidl vedno bolj poln kot pa Hofer.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Saj pa se ne začnejo akcije vedno ob ponedeljkih
rolleyes-1.gif

Ponedeljki, četrtki in super sobote... verjemi da vem, kdaj so akcije v Lidlu.

Torej veš, da nimajo akcij samo v ponedeljek, pa pišeš kako v nedeljo zvečer ne moreš bit v njihovi trgovini?

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Saj pa se ne začnejo akcije vedno ob ponedeljkih
rolleyes-1.gif

Ponedeljki, četrtki in super sobote... verjemi da vem, kdaj so akcije v Lidlu.

Torej veš, da nimajo akcij samo v ponedeljek, pa pišeš kako v nedeljo zvečer ne moreš bit v njihovi trgovini?

Citat:
Uporabnik hooger pravi:
kakšen mesec nazaj, sem bil slučajno v nedeljo zvečer v Lidlu (Lesce). Ne vek točno koliko je bila ura, ampak sem artikel že dobil po ceni ponedeljkove akcije.

Včasih je treba tudi kaj prebrati..
tongue-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
V bistvu si ti tukaj še najbolj kompetenten, da odgovoriš na zastavljeno vprašanje.
Če sem prav razumel, naj se to, da trgovke izdelke iz posebne ponudbe zložijo na police že dan prej proti koncu delovnega časa, ne bi smelo dogajati.

p.s. Oblekice za otroke pa res ekspresno prodajo.

Je blazko spodaj kar dobro odgovoril...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.428
2.783
113
A ni 15. praznik?

aha, vidim, da bodo odprti vseeno....

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
dobila
evil.gif
ampak ni po vseh lidlih enako. Nekje se ni dal dobit, tle k sm bla jst, so dal šele 20:50. Pa "opozorjena" sem bila, da naj ne vzamem vsega po 5 kom, zato, da bo še kaj za jutri ostalo.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Super, da si dobila, za pametnjakoviče in zajebante, ki so napačne informacije širili in se norčevali pa predlagam javno bičanje in prepoved dostopa do foruma do konca leta.
(ker bom jutri jaz tudi mogoče kaj vprašal in je zadnje kar rabim spamanje po temi)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
ajde srednjeslojaši, lidl odpirajo.....vsi v vrsto....akcija za srednjeslojaše...gate za evro......
hysterical-1.gif

kje so dobri stari cajti, ko smo meli prave srednjeslojaše, ki so v butikih kupovali....
eej beda od bede sramotne nesposobne
uf-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
22. jul 2007
13.637
1.795
113
124
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
dobila
evil.gif
ampak ni po vseh lidlih enako. Nekje se ni dal dobit, tle k sm bla jst, so dal šele 20:50. Pa "opozorjena" sem bila, da naj ne vzamem vsega po 5 kom, zato, da bo še kaj za jutri ostalo.
no zaupaj nam spisek
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ti kr briši, ampak tema prekleto nazorno pokaže tvojo naravno inteligenco in poštenost...
stupid-1.gif

zahvalit v imenu trgovk, sem se ti pozabil
uf-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Če se akcija začne 15.8. a je res, da te izdelke lahko vzamemo že 14.08. od 19:40 dalje? Oz. pač dan pred akcijo in 20 min pred zaprtjem trgovine.

O fak, a ti to resno ?? Če je akcija od 15.8. je od 15.8 in ne od 14.8 od 19.40 h dalje....
hysterical-1.gif

Glede na to, da se Lidl zapira ob 21h, se 14.8 postavi ob 21.01h pred vrata in boš drugi dan prva v vrsti.

No ja, v bistvu se ti potem akcija že začne 14.8...
hysterical-1.gif

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
O fak, kaj pa k je dobila kar je rabila ?? In to en dan prej, ne tisti dan ko se je začela ...
shocked-1.gif

grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Pa saj niso akcije, ampak samo neka navlaka, ki jo dan prej pač nimajo. Folk pa kar sanja o akcijah in ne vem kaj, na foro teh 'akcij' in 'na voljo samo kratek čas' navlečejo cele kupe blesavih babnic, da brez pomisleka, med črednim nagonom znosijo vso kramo ven iz štacune.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Na koncu sta kupec in prodajalec srecna, tako da je vse lepo. Zakaj bi se razburjali zaradi tega?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pa saj niso akcije, ampak samo neka navlaka, ki jo dan prej pač nimajo. Folk pa kar sanja o akcijah in ne vem kaj, na foro teh 'akcij' in 'na voljo samo kratek čas' navlečejo cele kupe blesavih babnic, da brez pomisleka, med črednim nagonom znosijo vso kramo ven iz štacune.

Mhm, najstnice množično nosijo iz trgovin mešalce za beton ker so v akciji ne
rolleyes-1.gif
Če je nekaj tebi navlaka to ne pomeni, da nekomu ne pride prav.