Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
evo končno se strinjamo. Naredil je vse v njegovi moči, da bi nekdo drug prevzel odgovornost za njegov zajeb.
MC je potrdil, da je bil to njihov zajeb. Zakaj se vedno trdis, da je krivda moja?
Ker so ti poslali točno to kar si naročil in nič drugega. To, da si dobil nekaj drugega je tvoje mišljenje. MC nima nobene pristojnosti v takšnih sporih. Verjemi, da za njih stvar ni zaključena. Jih je že nekaj ostalih napisalo, ki gledajo na stvar z razumom. Po njihovih pogojih poslovanja je šlo čisto vse po pravilih. Pa si že daj enkrat dopovedat, da na to na kar se ti sklicuješ je samo nasvet napisan na Slo strani, tega ni omenjenega v nobenih njihovih pogojih poslovanja, niti SLO niti ANG. Pa če se počutiš nevem kak užaljenega in nategnjenega, tega ne spremeniš. Pač šit hepens. Jaz sem tudi enkrat za stvar z ceno 25€ na koncu plačal nekaj čez 100, ker si pač nisn prebral pogoje pošiljanja v slo in sem mel nevem kaka zavarovanja pa nevem kaj vse na koncu gor. Sem povedal trgovcu, da nebi mel ker sn mislo da je tolko pošiljanje. In sem dobil na lep način povedano [cenzura] se tu maš pogoje in si preberi. Pa nisem jokal 4 mesce na forumu in iskal 25 različnih krivcev za svoj zajeb. Pa če bi pri nas podobno zadevo naročo bi dal 80€. No od takrat dalje preberem vsako jebeno vrstico če naročam iz neke meni nove spletne trgovine.
In ko bo nekdo pogruntal, da ni ne denarja ne gum se znajo stvari dejansko zaplest. Do sedaj glede na prebrano niti nevejo zakaj se sploh gre.
Pa že enkrat odpri oči nehaj bit užaljen in poglej na stvar realno. Če sam nisi tega sposobn jo poglej z nekom, ki mu zaupaš in ki zna pogoje poslovanja prebrat. In to ti dopoveduje mogoče 5 ljudi v tej temi, ti pa raje gledaš stran in držiš z 300 takimi, ki so na tvoji strani ker ti valda bolj paše. Od teh 300 pa neverjamem, če si je sploh kdo podrobno prebral pogoje poslovanja. Jaz sem jih, večkrat. Oboje SLO in ANG in nikjer ne piše nič o tem kar piše v nasvetu za stranke.
Lahko, da si jo odnesel z zastojn gumami in bojo tam pozabli vse skupaj. Lahko pa jih boš drago plačal zaradi svoje trme. To bo pa pokazal čas. In če bojo šle zadeve dalje se zavedaj, da boš ti na slabšem. Tudi pričakovat, da pridejo sami po gume je malo mimo. Oni so po pogojih poslali točno to kaj si naročil in zakaj bi mogli oni poskrbet še za vrnitev? Pa lepo te prosim za tvoje dobro ne se več slepo na ta ****** MC zanašat.