To si dal letno savo. Se oatdoniram jest sem gor napisal uhp 2, mišljena je bila zimska hp2. Najceneje je bla 14 dni nazaj na gume živic za nekih 92. Tle na petrolu je 100Tule še poglejte za dobro ceno gum.
To si dal letno savo. Se oatdoniram jest sem gor napisal uhp 2, mišljena je bila zimska hp2. Najceneje je bla 14 dni nazaj na gume živic za nekih 92. Tle na petrolu je 100Tule še poglejte za dobro ceno gum.
Meni so bile ok; na mokrem bp, tudi v snegu sem marsikam prilezel. Res pa je, da nisem ravno divjak na cesti.Nikoli imel Dunlopa, kako se obneso 2. 3. 4. sezono? Namreč prvo sezono so itak vse solidne...
Kaj pa sama znamka gum? Gledam lanski test Continentala, precej slabe za ta denar.... Kakšno mnenje imate Goodyear UltraGrip 9+? Lani bile zelo dobro ocenjene v točno moji dimenziji. Nimam pa izkušenj z GY, sploh kako se obnašajo čez nekaj let... Cena praktično enaka Continentalu.
Po 3. sezoni (Wintersport 5) so bile samo še za zvozit poleti. Postale so trše in drseče, tako da za 4. sezono jih nikakor ne bi dal več gor.Nikoli imel Dunlopa, kako se obneso 2. 3. 4. sezono? Namreč prvo sezono so itak vse solidne...
Po 3. sezoni (Wintersport 5) so bile samo še za zvozit poleti. Postale so trše in drseče, tako da za 4. sezono jih nikakor ne bi dal več gor.
Ne bit prepričan v toeh, navadna dizelica, pac initiale je oprema, pa ima 19ke, dvomim da bi imel našminkan talisman kake hude diske, pa da ne bi šle 17ke gor
kteri model?
Res je 4 control ja. Uf. Pol pa bodo zgleda kar 18 zimske, kolk sem gledal so z 17 tu tu cene.Ne bit prepričan v to
Sem imel na Laguni 4Control 18" original feltne in sem si takrat naročil 16 z zimskimi gumami, niso šle gor zaradi diskov
Če imaš Intiale opremo imaš 4control in verjetno so diski kaj večji kot na navadni opremi,
Za Talismana sem potem dobil komplet 18" platišč in je bila razlika med 19" in 18" zimskimi gumami ravno za ta komplet felten...
Prodam eno leto stare in preko vikenda vozene nokian 19".Nekateri vozijo 19", samo nikoli ne kupijo novih gum. Par let rabljene so ravno prav utečene