Idi in pritisni na njih, zgubiti itak nimas kaj, drugic pa si kupo znamko, ce ze moras sparat na pnevmatiki pa kupi Nexen, jo zelo hvalijo, sigurno boljsa kot Kumho. Malo nenavadno je da nas je kar nekaj imelo s to pnevmatiko podobno tezavo in to cez vec generacij. Jaz sem letos razkiral in dal gor Savico, 255/19 HP2, trenutno top tiha in mehka guma (kar mi je zelo pomembno), vsekakor javim kaj bo drugo leto...
ne bi rekel, da sem "šparal". takrat sem bil pri njih in se zanimal za pnevmatike. želel sem sicer še enkrat Primacy HP gor dat, ki pa jih takrat ni bilo za dobit, nikjer praktično. potem so prišle v poštev še Bridgestone Turanza, ki pa so imele takrat sloves malce slabših lastnosti na mokrem, kar sem takrat omenil in so mi toplo priporočili Kumho. da niso slabše, mogoče še boljše, glede obnašanja na mokrem sploh, ter občutno cenejše. zato sem se potem takrat odločil za Kumho, bolj zaradi navedene "price-pefromance" kot zaradi tega, da bi šparal.
sem pa v preteklosti veliko vozil Fuldo, v različnih dimenzijah, tudi super zadeva, ampak kot zanalašč, je lani bila v moji dimenziji nedobavljiva ...
Sava je UHP, zadnja verzija? to bom vesel uporabniške izkušnje, načeloma je zelo podobna Fuldi Sportcontrol2 glede na profil, ne vem pa, kako je z zmesjo ...
McGiver bul sicer ne opažam (verjetno na bočnicah pride do tega?), kako pa izgleda razplastitev tekalne površine?
lahko pa, da jim pač tako "neuravnotežen" avto, kot je Prius, ne ustreza (spredaj zelo težak) ...