Letošnji 2. maj delovni dan?

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
IX. stopnje izobrazbe naš pravni sistem ne pozna...
confused-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
No za stardeca se še nimam
wink-1.gif

Še sam ne vem točno, kje se nabere ta dopust. Nekaj je na izobrazbo, pa na otroka, delovna doba, pa fizične obremenitve, možnost infekcije, neugodni vremenski pogoji, izmensko delo, nočno delo, neenakomerno razdeljen delovni čas, delovne sobote...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Vredu, po starem je pač toliko, dandanes je menda 8/2. Se opravičujem za napako...
rolleyes-1.gif

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
V čem je tvoj problem?!?! Raje komentiraj preostali tekst, ne obešaj se na formalne malenkosti, ki niti tematsko, niti situacijsko niso pomembne...
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj pa delal bi tudi, tako kot se dela v avstriji? Predvidevam da.bi tako kot vsi jadoti samo njihovo placo imel, delal pa bi kot slovenac

z lahkoto.v bistvu bi delal manj kot sedaj ker njihova zakonodaja ne dopušča take obremenitve kot naša(zdravstvenih delavcev namreč)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ok vse super, vlada varcuje, niza place, ukinja praznike in bo privarcevala miljone in miljarde... Kje se bo pa kaj zasluzilo? Ali so znizali davke na place, ali so ponudili kaksne subvencije podjetjem? Ce se prav spomnim se je nemcija iz prve recesije izvlekla s tem da je drzava zapravljala, obnavljali so ceste, ceprav so bile se solidne, gradili so,.. Nasa vlada pa varcuje,vse lepo in prav ampak zdi se mi da bo povprecen janez si mislil matr kriza je, dnar v stumf, nc novga kupit, dopust odpade, s tem bodo prizadeti trgovci, turizem, folk bo stiskal, denar ne bo krozil, potem nas resi lahko pa samo se erjavec kot financni minister in minister za gospodarstvo, oz. Naj kar on vse prevzame in cedila se bosta med in mleko.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Kaj na tem forumu imamo opravka izključno z dlakocepstvom?! Kakšna esenca je sedaj pri tem, da sem označil in zamenjal tarifini razred(ne da se mi poizvedovat za nazaj) s stopnjo izobrazbe?! Nikoli se s tem nisem ubadal...X-postov na to temo, na vseh preostalih Y postavk pa 0.
bonk.gif

Tony, "čestitam", si primer prav tega, kar je v Sloveniji zelo narobe...b***, ki se ukvarja z vsem, samo s čemer bi se moral/lahko pa ne...plačo pa vleče.
stupid-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
Kakšno plačo? Danes je sobota in kar bom danes naredil šihta, so vse neplačane ure
cool-1.gif

Še P.S.: moje teženje je pravzaprav namenjeno temu, da bi si tole nesrečno številko vzel k srcu in si jo zapomnil za vse večne čase... Da doktor znanosti ne ve vsega, kar so nas mučke učili pri Etiki in družbi v 7. razredu, je malo zaskrbljujoče
smile-1.gif

in še P.P.S.: Glej, to je internet. Domena dlakocepcev. Pač malo trollam, (glej podpis) ne
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Uh, po odgovorih sodeč gledaš na tekst kot kasaški konj.
hysterical-1.gif
Tvoje mnenje/prepričanje glede dr. pa je milo rečeno "posebno". Kakšnega pomena je to pri temi o vladnih ukrepih? No, saj se že dolgo več ne čudim človeški....

Huh, res, medicina in znanost sta glavna krivca za gospodarsko stanje naše države...
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Zanimivo kdo najvec joka v tej drzavi. Delomrznezi, lenuhi ki si doma jajca cohajo, bedniki ki prodajajo za salterjem za mizerno placo in jim se na kraj pameti ne pade da bi vsaj iskali novo sluzbo,..., no zdaj se je se oglasil reprezentant tistih ubosckov v javnem sektorju. Sram me je z kakimi si moram zemljo delit

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zanimivo kdo najvec joka v tej drzavi. Delomrznezi, lenuhi ki si doma jajca cohajo, bedniki ki prodajajo za salterjem za mizerno placo in jim se na kraj pameti ne pade da bi vsaj iskali novo sluzbo,..., no zdaj se je se oglasil reprezentant tistih ubosckov v javnem sektorju. Sram me je z kakimi si moram zemljo delit

Word!

NadUre mi že tako ali tako porežejo, dopusta lani mi je šlo v nič 5 dni (ajde če bi letos rabil več vem da bi se dalo s šefico zmenit), če sem šel za 1 dan na dopust se je tisti dan vsulo toliko telefonov kot prej v enem tednu skupaj ne, med prazniki mi je bilo pa vedno najljubše delat
smile-1.gif
No pa tudi za nadure oz. za določen ruker se dobi še kako stimulacijo.... Ajde denarja bi lahko bilo več, ampak še vedno rad grem v službo.

Bunijo se samo pijavke birokratske javnosektorske hinavske, 15% da rešimo situacijo jim je nepredstavljivo, well guess what, mi smo podpisali 30% manj zato da bi prispevali k rešitvi (državne) firme kjer so imeli privilegiranci svetovalne pogodbe po 25000eur mesečno, pa 10000 in več bruto plus dodatki uprava, pa je šlo vseeno vse v stečaj in so ljudje pristali na zavodu s kupom terjatev ki nikoli ne bodo plačane. In pol si še nekaj upajo bunit. Ampak jaz iz JU izvzemam šolstvo, policijo, zdravstvo, ker se mi zdi nepravično tlačit funkcionarje in razne birokrate ki so dejansko paraziti in se večina po riti praska, v isti koš. Pa proklet kr*ten v državnem svetu si mora glih audija pa merđota kupovat v tem cajtu, sej vidte da ne živi v realnem svetu, sploh si ne predstavlja kaj je šparat, ker je postavka v budgetu, pol tolk MORA zapravit.... mater mu jebem idiotu pejd v svoji firmi si delat budget pa preživi če znaš pijavka nesramna lojasta, povej najprej KAJ si konkretnega naredil za svojo plačo gnoj jedni!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
ce si imel z ubosckom v mislih mene si enostavno neumen. Namrec jaz sem proti jamranju (kar je mislim da vec kot ocitno iz vseh mojih postov v tej temi) in kljub temu da v svoji sluzbi precej obcutim recesijo ne jamram. Ker smo v tem dreku ravno zarad tistih ki sedaj najbolj jamrajo. sicer pa: zacni brat sporocila drugih z malo manj ihte da bos dejansko prebral kar pise.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Kaj pa najbolj kretenski praznik 8. februar kdaj mislijo tega ze enkrat ukiniti, tudi 27.april nevem kaj pocne na koledarju, se vedno je prevec socializma in iskanja uzrokov kako se ne bi delalo in racunanja kako se bo mosticilo pa ostalo doma po cel teden....