Lastniki štirinožnih generatorjev dreka-vprašanje

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Mojega sem naučil tako da sam počisti za sabo, no ja ...
ne-ne-1.gif

1750335-dresirani-pas-smijesna-slika(1).jpg

Priponke

• 1750335-dresirani-pas-smijesna-slika(1).jpg
    1750335-dresirani-pas-smijesna-slika(1).jpg
    28,4 KB · Ogledi: 259
Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
Danes se je direkt na travnik pred našo hišo,kjer se igrajo otroci, ta stari pa nabirajo regrat, usrala ogromna doga, lastnica pa je le pogledala stran!
bonk.gif
Bil sem tako šokiran, da je tudi napizdil nisem, jo bom pa naslednjič toliko bolj, pa še slikal jo bom in sliko prilimal sem!!!
P.S.: To sicer ni osamljen primer, ta travnik je postal v zadnjem času priljubljeno stranišče za pse, ki jih pripeljejo lastniki iz bližnjega bloka!!!
10.gif

haha... ja tko boš pa res veliko naredil...

skrbnik travnika naj da eno veliko tablo z ustreznim tekstom pa bo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.830
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Ti vam vračajo k jim parkirate tm
hysterical-1.gif
Si pa res smešen!!! Mi parkiramo pri njih!?
Oni bi najraje pri nas, v naši ulici, pa jim ne pustimo, ni variante! Mi smo si morali svoje parkirišča lepo kupiti, vsaka hiša ima najmanj dva parkirna placa, pa še garažo, dali smo občini zemljo za polovico ceste, da so jo razširili in še plačali izdelavo kanalizacije in asfaltiranje!!! Kaj pa so dali blokovci? Vse hočejo zastonj, koristili bi vse, plačali pa nič! Pa še njihovi psi naj mirno serjejo po travnikih!!! Jok, brate, odpade!!!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
S tem, da bo dal lastnik tja tablo, bo pa res vse narejeno....
bonk.gif

ja sigurno več, kot pa objava lastnice tukaj.

napišeš na tablo, da je jasa pod videonadzorom, pol nej pa vsak tvega, če si upa.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
pa ka misliš de regrat od lufta raste, glih tak rabi gnojilo ko druga salata......
....jst bi ti še račun poslal,
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
Danes se je direkt na travnik pred našo hišo,kjer se igrajo otroci, ta stari pa nabirajo regrat, usrala ogromna doga, lastnica pa je le pogledala stran!
bonk.gif
Bil sem tako šokiran, da je tudi napizdil nisem, jo bom pa naslednjič toliko bolj, pa še slikal jo bom in sliko prilimal sem!!!
P.S.: To sicer ni osamljen primer, ta travnik je postal v zadnjem času priljubljeno stranišče za pse, ki jih pripeljejo lastniki iz bližnjega bloka!!!
10.gif
drugič rokavičke s sabo. vzameš drek, ga malo pomeškaš pa daj ženski v torbico, za vrat, v kapuco, v nakupovalno vrečko... pa hitro tečeš stran če te opazi.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Za take primere imaš pri sebi nož in par listov regrata. Zakolješ psa, če te kdo kaj jeba, rečeš, da si mirno nabiral regrat in medtem zaslišal nek hrup. Ko si se obrnil, da bi videl, kaj se dogaja, se je na tvoj nož, s katerim si ravnokar čistil regrat, nataknila napadalna doga. Darwin, [cenzura] ga.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pezda, sam a si predstavljaš, kako boš razložil polcajem, da si regrat nabiral s takim nožem, da si lahko dogo nataknil gor....
crazy1.gif
A kje piše, kakšen nož je dovoljen za nabiranje regrata? Ni? Ok, pol.
wink-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
bonk.gif
10.gif

Pogruntaj, kje baba stanuje in ji drek razmaži po vratih stanovanja.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

Pogruntaj, kje baba stanuje in ji drek razmaži po vratih stanovanja.

Dobra in učinkovita ideja! Zna biti, da jo preizkusim tudi jaz.
aplauz.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zakaj pa po vrath? Je po kljuki čist zadost.
cool-1.gif

S spodnje strani, jasno. Če nimaš pasjega dreka, lahko uporabiš svojega, drek je drek.
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Nič svojega. Spodobi se da je originalno njihov domači. Tudi zaradi DNK.
grin1.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
325
118
43
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pa da ne bi svojega dreka okol prenašal v vreči, je najboljš, da ga kar v originalni embalaži tja dostavim in skipam pred vrata....
grin1.gif

aplauz.gif