Prav zanimivi, pogosto primitivni predlogi. Veliko pove o uporabnikih, ki jih podajo.
Sam tudi opažam, da manjši je pes težje se je lastniku sklonit, pa čeprav je drek v vsakem primeru na tleh.
Sicer ne vem, koliko ste uporabniki tu stari - glede na pametovanja, izkušenj iz prejšnje države in vsevednost na različnih delih foruma kar precej. Potem bi lahko vedeli, da prijaznost v veliki večini primerov vrača prijaznost, aroganca vrača aroganco, agresivnost vrača agresivnost ipd.. Torej predlagam, da se obnašate tako kakršen pričakujete odziv.
Zadnjič se je ena stara kura drla za mano, zakaj ne poberem dreka za psico. Ko ji odvrnem, da težko po lulanju poberem drek se je še bolj začela dret - češ, kako je videla, da je srala, ker je čepela. Pa sem ji ponudil stavo, po čemer je raje utihnila.
Pogosto pa tudi jaz vidim koga, ki "pozabi" pobrati drek za svojim psom, pa ga prijazno opozorim, da je njegov/njen pes opravil svoje, če so slučajno spregledali in jim sproti ponudim vrečko, če jo slučajno potrebujejo. Deluje vedno in 100%. Na igrišča pa psice sploh ne spustim. Pa ne zato, da tam nebi srala ali scala ampak, ker ne želim poslušati izpadov kakega od staršev ali kakega "pasjemrzca".
Drugače pa čisto tako, za pse in tiste, ki jih imamo uporabljate in generirate razne žaljive izraze... poglejte in poslušajte se malo.
Če bi hipotetično gledano kdo na meni poizkusil izvesti "foro", katero predlaga MadMitch bi se slednji zbudil na urgenci, pa slab zadah bi imel. On me je napadel z drekom, jaz bi se pa v takem primeru le branil.