Laško pijem samo še iz flaše

Pojma nimam. Meni je zanič.

Lončarič mi toči staropramen
aplauz.gif

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Sedaj bodo na steklenice le napisali realno vrednst alkohola v njihovi vodi! Zakonska luknja pač, kot vedno!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Patriotizem gor ali dol, pit našo žvarovno od piva, ne glede na znamko, je mazohizem. Povsem brez okusa, samo grenko je.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.188
4.156
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je razlika med Laško in Laško Club?

Razen okusa.

Laško club je narejeno iz pristne slovenske vrste hmelja (Savinjski golding?!) medtem ko je klasično laško iz uvoženega hmelja.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Club bi naj bilo premium pivo (=primerno za izvoz), in s tem tudi malo manj grenko (bolj vodeno). Eni ga majo za substitut heinekenu, ampak jaz se ne bi strinjal.
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Club je kvečjemu bolj grenek, vsaj tisti iz piksen.

Je pa Heiniken čisto isto sranje kot naša piva. Mi gre pa na k, ker nobena naša bolj znana pivovarna ne ponuja pšeničnega piva. Pravzaprav jih že v lokalih komajda dobiš (recimo Erdinger). Ko sem v Avstriji, si skoraj obvezno privoščim enega.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pojma nimam. Meni je zanič.

Lončarič mi toči staropramen
aplauz.gif

Ja... že 2x dobil temnega pokvarjenga. Se ga kr bojim naročit še enkrat. Je imel pa včasih celo Tennentsa Super. Tist je pa pivo z velko začetnco
grin1.gif

btw: tist ni več od Lončariča oz. je v najemu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Jaz pa nad Staropramen nisem bil navdušen, nič kaj posebenga pivo, kot našo Laško.

Od čeških mi je Urquell boljše, Gambrinus tudi.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Gre za Victorijo na Litostrojski (če si bo kdo Staropramen zaželel
grin1.gif
).

Ko je imel vse pod kontrolo Lončarič (ravno ko so ga najbolj vlačili po sodiščih) je bil malo bolj high class lokal. Zrihtano v nulo, dobra ponudba piva, itd... Zdaj odkar sta pa nova šefa pa čedalje bolj razpada vse skupaj. Škoda tok prijetnga lokala oz restavracije.

Je pa res, da odkar sem na Češkem pil Staropramen v Sloveniji nekak nima več pravega okusa. Ali je na Češkem drugačen ali pa je krivo to ker smo ga tam pili za 90centov
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.490
457
83
Tega tipa se spomnim, ko ga je baje Slovenija, Italija... iskala s tiralico in je izginil neznano kam. Ne žandarji, ne sodišče, ne novinarji, nihče ni vedel kje je.

Sem bil v Opatiji, sedim zjutraj na zajtrku v hotelu in se za sosednjo mizo vsede par, ženska zrihtana, tip v svetleči trenerki. Pogledam bolje - Lončarič. Par dni prej pa na pop tv, kako da se je v zemljo vdrl in ga iščejo vsi od a do ž
bonk.gif

Aja, sicer pa je to tema o pivu, sori za off
redface-1.gif