Končana zveza, zaljubljen v prijateljico

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim. Zgodilo se je ravno slednje. Imam občutek da se pocasi zaljubljam... Fajn se imava skupaj, za to kar je med nama ne ve nihče. Ne vem kaj naj sedaj storim.
Life's a crazy ride... :D

Ti se zaljubljas v "ideal" zenske, ker zenska ni 100% pri stvari v zvezi kot bi morala biti, oz ti trenutno od nje dobivas samo cherry on top, ne dobivas pa pomij od sadne kupe ki bi jih bilo vedno dosti ce bi bila vidva v zvezi.

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
KSZ

A je dons že kej bolje?
grims-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ženska pri 31.ih ne ve kaj bi sploh rada. Najdi si bolj zrelo bejbo za resne stvari.

Ženska že ve, kaj bi rada, malo fukala. On pa namesto, da bi izkoristil, kar se mu ponuja, postaja čustven in hoče novo resno vezo, a komaj je prejšnjo končal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Ženska ma smolo, namest da bi na Kasiusa nahklala, ki se je rodil samo za to da sexa z zgubljenimi dušami.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Fcuk first, don't ask questions later ali kot je dejal Woody: I don't know the question, but sex is definitely the answer
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ženska ma smolo, namest da bi na Kasiusa nahklala, ki se je rodil samo za to da sexa z zgubljenimi dušami.

...kar tebe, baje srečno vezanega, še vedno zelo frustrira.

Daj živet začni, ne pa mene zasledovat po forumu.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ksz

Poznata se ze 4 leta, nikoli ocitno ni do tebve cutila kaj vec, ker bi bla drugace zdele skupaj, tako pa ti pravi, da ji do tega ni, kar pomeni da ji tudi nikoli ne bo, pa ce se ti sedaj postavis na gkavo, pika. Tako da, ce ne znas handlati custev in potegniti iz te situacije samo trenutno uzivancijo (tako kot dela ona), potem je cimprej skenslaj, drugace bos na koncu ti potegnil takratko. Najdi kaksno drugo in pozabi na to, verjemi..

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOL no, "malo počekira", ti si pa raj mačko kupo.
bonk.gif

Kot prvo, kaj maš ti z mojo mačko?
hysterical-1.gif

Kot drugo, najprej je prišla mačka, šele nato tista ljubica.

Kot tretje, nisem je kupil ampak sem revčka pobral s ceste.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Na kratko bom opisal zadevo... Imel sem punco 2 leti, sedaj sva sla narazen. Imam prijateljico, ki jo poznam cca 4 leta in je vedela o meni in moji punci praktično vse. Vedno sva se o vsem tem pogovarjala. Sedaj se je zgodilo naslednje. S punco sva koncala in sva se s to prijateljico zacela "druzit". Kaksna pijaca pri meni oz njej zvecer, se slisiva vsake toliko, pristaneva tudi v postelji, gledava filme, stiskava,... Tudi ona je imela ze par zvez, sedaj je samska. Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim. Zgodilo se je ravno slednje. Imam občutek da se pocasi zaljubljam... Fajn se imava skupaj, za to kar je med nama ne ve nihče. Ne vem kaj naj sedaj storim.

Life's a crazy ride... :D

To je v bistvu dokaz, da moški ne more imeti ženske prijateljice.

Tega ni
priden.gif

to ni res.sam more bit prijateljica grda

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik ales85 pravi:
Zato, ker so vsi moski pravi lepotci, kajne? ;-)

sploh ne.samo če te prijateljica spolno privalči jo boš probal podreti ob prvi priliki.če je grda pač ne.verjetno obratno špila tudi pri ženskah in prijateljih.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOL no, "malo počekira", ti si pa raj mačko kupo.
bonk.gif

Kot prvo, kaj maš ti z mojo mačko?
hysterical-1.gif

Kot drugo, najprej je prišla mačka, šele nato tista ljubica.

Kot tretje, nisem je kupil ampak sem revčka pobral s ceste.

Pod črto:
Maš mačko, ne sexaš
evil.gif

gringo512

Zelenc'
12. avg 2012
27
0
1
Mel zelo podobno situacijo, ona proti 35-tim, prijateljevala dobri dve leti in se zelo zelo navezala. Vmes je pustila partnerja, s katerim sta bila skupaj 8 let in itk ni bila srečna v tistem zakonu že kar dosti let. Pa dva froca. No, prijateljevanje, druženje, skupni dopusti, postelja, mečkanje, vse to je blo. Problem je bil le v temu, ker sem se jst vanjo noro zatrapal. Ona pa .... hmmm naj bi ji bil najboljši od najboljših prijateljev, sorodna duša, zelo fajn, oh in sploh, ampak ... to je to ... PRIJATELJA, ki se občasno nažgeta
stupid-1.gif

Kako se je končalo verjetno ni treba posebej razlagat, vidla in slišala se nisva že dve leti in kljub temu da "sem v vezi", beri ona vame zaljubljena, jst še vedno mislim samo nanjo .... very, very painful
uf-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Hm, brez zamere, ampak kako si lahko ti v zvezi, misliš pa samo na drugo že vrsto let? Ni to zdravo za duševno ravnovesje.

Jaz bi zaključil s sedanjo, ono pa pozabil. Ker če se je lahko dol dajala s tabo, za skupaj pa nisi bil dovolj perspektiven, se je treba sprijaznit s tem.