Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Na kratko bom opisal zadevo... Imel sem punco 2 leti, sedaj sva sla narazen. Imam prijateljico, ki jo poznam cca 4 leta in je vedela o meni in moji punci praktično vse . Vedno sva se o vsem tem pogovarjala.
Citat:
Na kratko bom opisal zadevo... Imel sem punco 2 leti, sedaj sva sla narazen. Imam prijateljico, ki jo poznam cca 4 leta in je vedela o meni in moji punci praktično vse. Vedno sva se o vsem tem pogovarjala. Sedaj se je zgodilo naslednje. S punco sva koncala in sva se s to prijateljico zacela "druzit". Kaksna pijaca pri meni oz njej zvecer, se slisiva vsake toliko, pristaneva tudi v postelji, gledava filme, stiskava,... Tudi ona je imela ze par zvez, sedaj je samska. Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim. Zgodilo se je ravno slednje. Imam občutek da se pocasi zaljubljam... Fajn se imava skupaj, za to kar je med nama ne ve nihče. Ne vem kaj naj sedaj storim.
Life's a crazy ride...
kaj se zgodi?Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...pa timer naštimaj, da se TV sam ugasne, zna bit jeba, če imaš plazmo in, da zaspiš.
Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
KSZ Za resno punco si poišči mlajšo. Se mi boš kasneje zahvalil.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj se zgodi?Citat:
...pa timer naštimaj, da se TV sam ugasne, zna bit jeba, če imaš plazmo in, da zaspiš.
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Citat:
Na kratko bom opisal zadevo... Imel sem punco 2 leti, sedaj sva sla narazen. Imam prijateljico, ki jo poznam cca 4 leta in je vedela o meni in moji punci praktično vse. Vedno sva se o vsem tem pogovarjala. Sedaj se je zgodilo naslednje. S punco sva koncala in sva se s to prijateljico zacela "druzit". Kaksna pijaca pri meni oz njej zvecer, se slisiva vsake toliko, pristaneva tudi v postelji, gledava filme, stiskava,... Tudi ona je imela ze par zvez, sedaj je samska. Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim. Zgodilo se je ravno slednje. Imam občutek da se pocasi zaljubljam... Fajn se imava skupaj, za to kar je med nama ne ve nihče. Ne vem kaj naj sedaj storim.
Life's a crazy ride...
a to je bla tale iz te teme?
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1210238/page/0/fpart/1/vc/1
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Jasno mi je dala povedati, da ne zeli fanta, da zeli da uziva in da spoznava nove ljudi in da se naj jaz ne zaljubim.
Takih je čedalje več, ko pa zajaha 35to pol pa panika da bo ostala sama...
Ona bi pr 31 uživala, ma žgi to pa išč dalje k s tako ni prihodnosti če mislš met family
zakaj? ne sme delati več ur skupaj?Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj se zgodi?Citat:
Sam še sneg gledaš na TVju... do konca dni
Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Life's a crazy ride...
To je v bistvu dokaz, da moški ne more imeti ženske prijateljice.
Tega ni
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A seksata ali ne? Napisal si, da pristaneta v postelji in se stiskata. Upam, da mas vsaj to, ce ne samo ližeš sladoled čez šajbo in s trdim hodiš spat.
Ženska pri 31.ih ne ve kaj bi sploh rada. Najdi si bolj zrelo bejbo za resne stvari.