Citat:
A misliš da sedaj v 7. letnih ni srečala kakšnega tipa, ki bi ji bil vsec? Predvidevam da je, pa tudi ni šla z njim. .
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda nista šla do konca, ker si ti računal na nekaj drugega kot ona. Ona je hotela zabavo, sprostitev, fuk. Ti ji zadnjega nisi dal.Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Ej nisva šla do konca, tko da... sicer pa, zakaj mi potem pravi da že nekaj časa razmišlja kako in kaj, ker so s strani tipa bili pritiski, ker je hodila ven... torej, je tudi to en razlog da bi mogoče vseeno rada kaj drugega...
Ženska ti ne bo skoraj nikoli direktno rekla, tle me imaš, nategni me. Ker noče izpasti lahka. Malo si ji pumpala ego s tabo, ter te podpihovala z upanjem. Nisi je nategnil, sedaj bosta le še prijatelja s čisto, čisto majhnimi šansami, da ti bo nastavila naslednjič, ko tipa ne bo doma.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
A misliš da sedaj v 7. letnih ni srečala kakšnega tipa, ki bi ji bil vsec? Predvidevam da je, pa tudi ni šla z njim. .
Naivnež
Lej, če hočeš kakrkoli imeti od nje, pohiti. Dobita se in jo konkretno zahaklej. Če nimaš jajc za to, pozabi na vse skupaj. Če ona ne bo za, prav tako pozabi nanjo. Čakanje in nategovanje v takšnih situacijah ne pelje nikamor, samo živce si boš fental.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
BTW: Na odpiralca teme. A mi prosim našteješ par njenih slabih lastnosti? Od te zasedene ženske.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Povej ji naj da nogo sedanjemu tipu, in se takoj odseli k tebi.
Jutri nam povej odgovor
Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Za njo vem, da tega ni počela sedanjemu tipu nikoli, vedno bila zvesta , tudi sedaj vidim, da ji ni najbolj do česa...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
No, pa še eno žensko mnenje:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Evo še eno žensko mnenje:
Punce na splošno želijo vedno potrditev, da so še vedno hude in luštne. Če je punca dolgo časa v vezi, se v njeni glavi splete, da se jo je fant navadil in sedaj išče potrditev drugje - da je še vedno lahko nekomu všeč. Samo to! Pač ji ugaja, da jo nekdo lepo pogleda. Žal ti moram reči, da se umakni. Punce so dejansko v takih primerih ornk hinavske. Njej je kul, ti boš pa zvisu.
Če bi ji bil res všeč, potem se ti nebi spraševal kaj ona misle.
Pri tebi pa je verjtn tko, da ti je punca všeč. Pazi, VŠEČ! Ali se splača končat vezo, zaradi punce, ki ti je všeč? V življenju boš še prevečkrat na taki preizkušnji. Ogromno jih boš spoznal, k ti bodo hude in te bodo zavajale, da ti bo kar slabo.
Bistvo veze je zagotovo to, da se soočaš s težavam. Če jih imata, bodi odrasel, se pogovori in poskusita nekaj na tem narediti. Najlažje je končati vezo, čeprav še sam ne veš zakaj.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Em, sej Maxi ni 25 stara veš
Citat:
Ti res vrjameš da bo ona tebi priznala nezvestobo ali pa trenutnemu partnerju