Zveza - dober sex ali ostalo

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evo ti bo zdaj ata povedal kak je to, seks je noro dober, super me veseli, ampak sexalo se bo vedno manj a veš. Težava pa je ko se na koncu naveličaš sexa (z njo) in vse kar ti ostane je glupa baba s katero se ne razumeš ampak si se v preteklosti še razumel morda delno zaradi sexa... Skratka, garantiram, bolje malo slabši sex (se da tudi to poštimat in uredit, konec koncev vaja dela mojstra in če je pametna bo to opazila da je treba "izpiliti") in da imaš žensko s katero se res razumeš in zna tudi kaj postoriti in poprijeti za delo. Namreč roko na srce, frekventnost sexa se bo z meseci/leti močno zmanjšala (vsaj pri 98,534% ljudeh je tako). Verjemi, ženske ki je možača, hoče nositi hlače in sika nazaj nočeš gledati celo življenje...
zmaga.gif

se povečini strinjam z citiranim!
467716-post_slo.gif

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Res je seksa z leti vedno manj, vendar postaja vedno boljši. Ženske okoli 40-tih so pa itak špica
cheer.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Res je seksa z leti vedno manj, vendar postaja vedno boljši. Ženske okoli 40-tih so pa itak špica
cheer.gif

Če se ne zredijo kot prassice in so na pogled nagravžne! Dobro, nekaj forumašev to ne moti...

Nazadnje uredil moderator:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
cheer.gif

ok, ni kaj oporekati, kaj pa ko par star tam 60+ takrat se mi zdi, da kita več ne deluje in da ležaji škripajo....ostane ti torej le oseba. čisto drugo je če si bil z njo samo zaradi sexa, ali pa jo dejansko maš rad ceniš in te fore

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
cheer.gif

Če se ne zredijo kot prassice in so na pogled nagravžne! Dobro, nekaj forumašev nas to ne moti...
aplauz.gif

Nazadnje uredil moderator:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
cheer.gif

Mhm, se strinjam. Pa veš zakaj postane toliko boljši? Zato ker skočiš enkrat na 3 mesece in ti je na nek način vsakič nekaj novega, isto kot da bi prvič. Ko pa končaš pa se zaveš krute realnosti da si to že enkrat nekje vido in da ni to to
evil.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Sam se tudi strinjam, da seks je pomemben in na srečo pri moji(h) to sploh ni (bil) problem, skratka zares sproščena zadeva, ampak kot pravite za resno zvezo, torej da se bosta lahko prenašala tudi kasneje, pa je samo dober seks premalo. Vsekakor pa kot ste tudi že vsi ugotovili brez seksa sploh ni zveze.

Ima pa na kvaliteto seksa ogromno vpliva vse ostalo (od vsakodnevnih malenkosti do težkih življenjskih vprašanj) in lahko da je bilo od tega pomembno, zakaj se morda s prvo nista ujemala najbolje; ker razen če nisi res 80 let star in ona (ne ti) noče(ta) seksat, je velika verjetnost, da je nekaj drugega narobe, da jo nekaj očitno moti, pove ti (na žalost
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
cheer.gif

Mhm, se strinjam. Pa veš zakaj postane toliko boljši? Zato ker skočiš enkrat na 3 mesece in ti je na nek način vsakič nekaj novega, isto kot da bi prvič. Ko pa končaš pa se zaveš krute realnosti da si to že enkrat nekje vido in da ni to to
evil.gif

aplauz.gif
Hudo, kakšni fatalisti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Še vsak dec, ki je poročen malo dlje, mi je rekel, če je debata nanesla, da mu žene sploh ni noben užitek porivat...Seveda pa je čist druga pesem, če si privošči kakšno drugo za poleg...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.319
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
cheer.gif

Če se ne zredijo kot prassice in so na pogled nagravžne! Dobro, nekaj forumašev nas to ne moti...
aplauz.gif
[/quote

Ravno nate sem mislil, šupčino!
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Še vsak dec, ki je poročen malo dlje, mi je rekel, če je debata nanesla, da mu žene sploh ni noben užitek porivat...Seveda pa je čist druga pesem, če si privošči kakšno drugo za poleg...
Jaz čisto lepo seksam z mojo že leta; ampak sem tudi že takrat gledal, da bo takšna, ki bo tudi pri 40+ gledala malo na svoje telo (redna telovadba itd.), seveda to zahteva tudi od mene, da malo pazim nase (vsekakor bi to lahko bila tudi igra na srečo priznam; no vsaj tu se zaenkrat še nisem zagemblu
grin1.gif
); torej če se pogovarjamo zgolj o fizični lepoti, telesnemu izgledu. Vendar kot že rečeno, resna zveza (ki je na drugi strani tudi polna kompromisov in odrekanja) je le nekoliko več od zunanjega izgleda.

Seveda sem pa moški, tudi druge bi seksal, če ne bi bil zaseden (sploh ravno sedaj, ko nisem več na trgu, je ironično dobrih bab naokoli koliko hočeš in bi ti vse dale; verjetno jih med drugim privlači ravno to, da sem očitno sposoben že toliko časa imeti resnejšo zvezo oz. da vsaj ena ženska očitno še vedno misli, da se splača
cool-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa ti si idealen, kaj ti naj rečem, povej še samo da si iz leta v leto bolj srečen in da ravno v zadnjih mesecih prehajata v nekaj globjega, v nekaj posebnega (tako razburljivo je da ne moreš najti prave besede) in da je vsak nov dan za vaju nekaj posebnega in da ga komaj pričakujeta?
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik BoraBora pravi:
Sedaj me pa zanima naslednje in sicer, ali je seks v zvezi tisto glavno, torej ali biti v zvezi kjer je seks najboljsi pa ostalo ne tako zelo ali pa v zvezi, kjer seks ni najboljsi (ga ni vsaki dan) in ostalo super. Kaj menite?
Dovoli najprej malo sarkazma: če si pes, potem je seks edino, kar mora pri partnerki štimati. Seveda takrat enkrat na leto, ko se goni.
Pri človeku pa je v igri več stvari in sam zase moraš vedeti, kaj ti je najpomembnejše pri partnerju. Lahko je pri tebi to seks, lahko pa tudi kaj drugega. Obstaja denimo knjiga "Pet jezikov ljubezni" (mogoče sem se malo zmotil v naslovu), kjer piše na poljudni način, na kaj "palimo" ljudje, kaj nam je pomembno, kaj razumemo kot ljubezen drugega do nas. Smo različni ampak ljubezen išče in pričakuje vsak. Zavedati se moraš, da partnerja praviloma ne boš uspel spremeniti. Še poslabšal se bo. Spremeniš lahko sebe, ampak tudi to je utopično.
Če o izbiri partnerja razmišljaš izrazito razumsko, potem ta ni zate. Oziroma, če sem spet sarkastičen, v takem primeru je zate primerna družba, kjer se za partnerje zmenijo starši. Bi ti bilo lažje. Ata in mama bi pokljukala prave stvari in ti našla idealno partnerko daleč naokoli. Konec koncev sta starejša od tebe in bolj modra.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Mah, taprav dec ima to poštimano: doma žensko za pogovor, pospravljanje, kuho ... potem pa še gostovanje v tujih omrežjih za sex ...

evil.gif

ON: (pa malo bolj resno) se strinjam s prej napisanim. Če je partner dober za seks, za drugo pa ne, naj bo to obvezno zgolj prehodni partner . Ko si malo starejši je seks vse prej,kot primarna stvar v vezi.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa ti si idealen, kaj ti naj rečem, povej še samo da si iz leta v leto bolj srečen in da ravno v zadnjih mesecih prehajata v nekaj globjega, v nekaj posebnega (tako razburljivo je da ne moreš najti prave besede) in da je vsak nov dan za vaju nekaj posebnega in da ga komaj pričakujeta?
smile-1.gif
he he
hysterical-1.gif
; ampak ko daš vse na tehtnico se vsaj v tem momentu pač ta prevesi, da je več pozitivnega kot negativnega.

Dejansko je pa res in lahko tudi ves čas živiš pod to grožnjo, da je te "pravljice", lahko vsakega dne konec; vendar živeti skoz v tem strahu preprosto nima smisla, potem je res boljše, da si sam in sam priložnostno seksaš.
nahrung002.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
če ni seksa dobrga ti ženska/tip pobegne. dejstvo. že tko moreš skoz neki nadgrajevat seks, da je seks zanimiv po nekaj letih. razn če maš frigidno, pa še to ponavadi rata zaradi nesposobnega partnerja, ki ne zna/noče zadovoljit partnerja. vse se da naučit, tudi seksa. kok je pomembno? zelo, saj si ne želiš, da ti bo drug zalival rože. treba je ugotovit kok partnerka rabi in pač to furat. če ne zmoreš, bodo pa drugi.

lp