Kdo to razume

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Poklič njenga tipa pa povej kaj je blo. Bo hitr vedla kaj bi rada naprej.
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik evoX pravi:
eto pa se je meni zgodilo nekaj smešnega, kar si ne znam razložiti s svojo pametjo

torej to punco poznam že vsaj 3 leta - kot daljno sodelavko. Naneslo je pač da sva bila včasih skupaj na kakem službenem potovanju.

včasih sva tudi šla na kako pijačo in moram reči, da sva se vedno dobro razumela. Ona ima resnega fanta, itd...

no pred kratkim se je zgodilo, kar se je pač. Oba sva uživala, ona ne ve zakaj se je v to spustila. Sedaj pač razlaga, da je zadovoljna s tem kar ima, ampak.... še vedno ji je pa fino zraven mene. Ne ve pa kaj bi rada za vnaprej...
bonk.gif

a kdo to razume?
confused-1.gif

Tok jo nabijaj, da bo vsa zmedena (beri "res se potrud"). Če je možnost jo posnam s kakšno (skrito) kamero. Pol pa čez čas, ko ji ne bo več do varanja in bo "ugotovila", da ga ma res rada in ga ne more po tok letih kar pustit, jo pa lahko mal provociraš, da boš dal na internet in mu poslal link.
grin1.gif

Ker s takšno babnco, ki vara, nimaš kej delat. Menda ne misliš, da bo teb pa zvesta.
smirk-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ne, ker smo pošteni. je pa lepo zvedet kako iskrena si do svojega partnerja. žalostno
frown-1.gif

Ne vem, kje si pobral zdej mojo iskrenost. Moj point je bil, da se spet ženske prikazuje kot grde, tipe pa kot žrtve.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne upiral se je
bonk.gif

Kdo pa je on, da bi ga morala skrbeti njena zvestoba? Vsak odgovarja sam zase, in če se je hotla zgonit, bi slej ko prej našla nekoga, samo on bi na suhem ostal...

@avtorju,..ne skrbi kaj se njej plete po glavi,ker je zelo očitno zmedena oz. ji je v vezi malo dolgčas,...samo tako, kot so ti že rekli,..ne vpletaj čustev, da ne boš na koncu ti nasrkal...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tako je, bil je sebičen, preračunljiv in je naredil iz pošetne punce kurvo, laznivko, prevarantko.... lahko se dodas po svoje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
??? iz tebeje zdaj tudi nekdo naredil pošteno ženo, (vprašanje za kako dolgo)
smile-1.gif
))

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
no ja,..priznam, da sem mela zmešana obdobja, ko nisem vedela kaj bi sama s sabo, samo varala pa nisem, raje nisem šla v vezo,če je že bilo na tem, da ne bi mogla bit zvesta...ne vem zakaj bi na tak način izigrala nekoga, ki me ima rad
uf-1.gif

a ni "poštena" šele poročena ženska
sprasujem se.gif