Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?Konec koncev smo mi vdrli v njihov ekosistem
Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?Konec koncev smo mi vdrli v njihov ekosistem
Za resnico ne vem, za sarkazem sem siguren.Vem, da je v napisanem nekaj sarkazma, ampak me vseeno zanima, če je tudi kanček resnice?
A je to kaj drugače kot Raid za v vtičnico, samo da dela na baterije? Resno sprašujem, ker mi ni jasno a je kakšen drug princip, al je pač ista fora, sam "mobilno".drgac za zuni thermacell dela tko k je treba. Przges, in cez deset min nobenga komarja okol. https://www.thermacell.com/
Piretrin je kar insekticid in ne repelent. Za ostale pa na pamet ne vem.
Sleči se pred njimi pa bodo od smeha pocrkal.Se moram v kako vegansko FB grupo vključit, pa jih vprašat kako na nežen način odgnati komarje.. oni imajo zagotovo rešitev..
tabla z prečtranim komarjem zadostujeSe moram v kako vegansko FB grupo vključit, pa jih vprašat kako na nežen način odgnati komarje.. oni imajo zagotovo rešitev..
A komarji bodo pocrkal od smeha. Al vegani?Sleči se pred njimi pa bodo od smeha pocrkal.
a opanke pa beli zokni?A komarji bodo pocrkal od smeha. Al vegani?
Dovolj da pridem v kratkih hlačah, marsikomu se usta zaprejo in pogled ustavi tam dol
Thermacell ma alethrin in je namenjen za uporabo zunaj (primarno za lov, ribolov in kampiranje). Raid zuni ne nardi nic, tole pa. https://www.dallasnews.com/business...-those-pesky-mosquitoes-away-the-natural-way/A je to kaj drugače kot Raid za v vtičnico, samo da dela na baterije? Resno sprašujem, ker mi ni jasno a je kakšen drug princip, al je pač ista fora, sam "mobilno".
Drugač loparček rulez.
Ti že veš kje se ti je ustavila opanke pa beli zokni?
Je oboje.Piretrin je kar insekticid in ne repelent. Za ostale pa na pamet ne vem.
Kateri točno?Jst sm v lokostrelski trgovini nabavu. Edin kar je smota, je da v eu ni teh na baterije.
Bilj unim k so sami babe Pr nas jih tud se ni, zaenkrat.Komarji ne pikajo ... komarke pijejo kri ... nekako tako ko tečne babe, ki pijejo kri dolgo poročenim