Saj tak jih najbolj zmedeš! Daš vedno vložek od druge firme kot piše na uparjalniku - oni pa z narobe "gasmasko"!Jest imam od Raid samo uparjalnik ter nabavljam Spar vložek, ker moji komarji tu se samo smejejo če je tudi vložek Raid ....
V bistvu je to sestavina skoraj vseh repelentov in količina tega v repelentu tudi pomeni učinkovitost - nad 30% je že namesto česna za "vampirje" odganjat.Proti golazni pomaga DEET. Sam ne se preveč na debelo namazat...ni to Nutella.
kje so se pa reveži pšanci znajdl v tej družbi...V bistvu je to sestavina skoraj vseh repelentov in količina tega v repelentu tudi pomeni učinkovitost - nad 30% je že namesto česna za "vampirje" odganjat.
N-dietil-meta-toluamid, imenovan tudi DEET ali dietiltoluamid, je najpogostejša učinkovina v repelentih za žuželke. Je rahlo rumeno olje, namenjeno nanašanju na kožo ali oblačila in zagotavlja zaščito pred komarji, klopi, bolhami, piščanci, pijavkami in številnimi grizljivimi žuželkami.
Wikija vprašaj.kje so se pa reveži pšanci znajdl v tej družbi...
drgac za zuni thermacell dela tko k je treba. Przges, in cez deset min nobenga komarja okol. https://www.thermacell.com/
Jst sm v lokostrelski trgovini nabavu. Edin kar je smota, je da v eu ni teh na baterije.sem sel gledat to zadevo. je uvoznik za slovenijo?
- pod 1 - mitraljez.... bi imel nekaj, da jih potamanim. ... spil sem pivo, (ok, ni bilo samo eno ...).... ti prasci pridejo zret, ceprav so napiti ze od prej ...
Jaz imam nekaj podobnega iz trgovine s kitajsko robo. Kupil za 2€ pred leti, polnim s priklopom na vtičnico in potem malo telovadim. V določenih situacijah zelo uporabna in učinkovita zadeva.vsi ti pripravki so samo za odganjanje. jaz pa bi imel nekaj, da jih potamanim.
Če nima priklopa na wifi in telefon, da ti app pokaže statistiko mrtvih komarjev in količino porabljene mišične mase (kot pri željah nekaterih za raznorazne naprave), pol je škoda baterij. Navadna muholovka s prosojno coto prek, je enako efikasna... zelo uporabna in učinkovita zadeva. - lopar-proti-mrcesu...