Pri nas, okolica MB jih pa ni tolk grozno. Včeraj sem do 22.00 bp srkal gin na terasi in me niti en ni nadlegoval.
Konec česa? Komarjev? To se še dobro začelo ni. Dežja bo pa tudi še na pretek - do zdaj smo imeli aprilska deževja (sicer bolj maja ampak nima veze), od zdaj naprej bodo pa (vedno bolj močne in pogoste) vročinske nevihte.
Letos ne pikajo... letos cepijo
Priložnost za učenje znakovnega jezika.čeprav je res, da recimo pri nas doma ni tako hudo kot pri starših recimo - ampak je vseeno moteče... ali zanč sm bil pri enmu v delavnici... noro! se sploh ne moreš pogovarjat normalno!
in kako resujete probleme s komarcki?
to, da jih je veliko je pac dejstvo ...
Žgalne spirale proti komarjem Forth (10 kosov)
Za terase, vrtove in pri kampiranju Vsebuje aletrin Učinkuje 8 urwww.bauhaus.si
zvecer na vrtu se najbolj obnesejo spirale ...
Odvisno kej je treba reševati ta problem. Zunaj na terasi recimo ga take žgalne spirale kar zmagajo ja. Ali pa tiste citronske sveče čeprav ne vem zakaj ene bolj učinkujejo kot druge. Za v hiši pa imamo mi to rešeno s komarniki na oknih v kombinaciji s tistimi uparjaniki, ki jih vtakneš v vtičnico. Špricanje po telesu se mi načeloma ne dopade, to uporabljamo v bolj redkih primerih (taborjenje itd.)in kako resujete probleme s komarcki?
in kako resujete probleme s komarcki?
Ta lampa ne pomaga nič.
Tudi jaz lahko potrdim. Imam eno, jo šenkam. V notranjih prostorih najbolj pomaga tista raid varijanta, ki jo vklopiš v štrom in tekočina izhlapeva. Uporabljam že nekaj let.Sem imel dve na terasi na morju. Lahko potrdim zgoraj napisano.
Lani je bilo noro. Ti tigrasti so popikali noge in roke v minuti. Je pa res, da je srbenje zelo hitro ponehalo.dve leti nazaj v Črnomlju nisi mogel biti popoldan v senci..... Tigrasti so napadali vse kar je bilo živo.... To sedaj se počasi razleza po Sloveniji....
To je uporabno ja ampak lahko pride do zmanjšanega efekta, če imaš rad tudi svež zrak.Tudi jaz lahko potrdim. Imam eno, jo šenkam. V notranjih prostorih najbolj pomaga tista raid varijanta, ki jo vklopiš v štrom in tekočina izhlapeva. Uporabljam že nekaj let.
A to ciljaš na tiste uparjalnike za v štrom? Če se ne motim tisti sploh ne pobijajo komarjev ampak jih umirijo, uspavajo.. zadrogirajo in pol imaš mir.Morate pa vedet, da tiste lučke niso kaj preveč zdrave. Vem da sem na eni flaški bral, da se naj nebi spalo v prostoru z lučko, ter da bi po uporabi kučke prostor treba prezračit. Samo potem ne vem kaj je smisel tega, najprej pobiješ golazen, potem pa odpreš okne da nazaj pridejo...