Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
mene pa nekaj zanima kak eni živite. Je edini smisel življenja kak se vsak cent prišpara al pač žifite da se mate fajn?
BMk če me pride avto 100 al pa 500€ na mesec če mi to ne predstavlja problema. Niti mi na misel ne pride, da bi si neke stroške računal. Delate iz nakupa avta cele neke študije za vsak jeben cent in nevem kaj vse. En šteje med stroške pranje avta pa take. pa ne se zajebavat no fantje pa začnite živet. Življenje ni to kak boš do centa točno mel naračunano kaki strošek ti je avto.
Ko to berem mi pride na pamet ona serija Everybody Hates Chris in njegov foter ki je mel na cente zračunano porabo vsake stvari v bajti. Bogi vaši otroci.
Ati ati gremo jutri v živalski vrt. Pa začnete računat kolko bo šlo nafte, pa kolk promilov se bo guma obrabla, kolko bo olje svojo kvaliteto zgubilo, al vklopit klimo al ne, ker je sonce in 24° je le deci večja poraba in spet stroške dvigne. Pa če je slučajno na krajši poti 1km makedama, ker delajo na cesti bote preračunali al se bolj splača skurit malo več nafte na daljši poti in prišparat na amortizerjih in malo majn zaprašenem mikro in zračnem filtru al pa it po krajši preko makedama pa tvegat da bo treba 15km prej menjat amortizerje ker bojo malenkost prej izrabljenih zaradi tistih treh lukn več. Pol je tu še parking za placat, pa boknedaj še na kaki sladoled froce pelat. In na koncu izračun pokaže, da se za 3.41€ ceneje, da prit z busom, čeprav bo trajalo 3 ure dlje. Pa grete na bus. Itak je pa vse skup brezveze, ker je živalski vrt samo strošek. Bolše je it na google streetvju pa pelat froca na stritvjuju v živalski vrt. Saj bo na slikah vido. pa še 28.58€ bote prišparali na stroških avta
Jaz bi sicer napisal z manj besed, ampak point bi bil isti.