1) Zakaj bi omejevali posebej, če je omejeno že v sami definiciji?Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
1) Aja - klukec 50letniku - če bi bila najvišja dovoljena hitrost kolesa omejena (oz. bi jo imel zakonodajalec namen omejiti) bi to bilo navedno v 46. členu ZPrCPja.
2) Pa še nekaj - naslednjič ne zavajaj z napačnimi imeno linkov!Peace?
3) edit: zdaj grem pa malo gonit - je vsaj malo temperatura padla
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
..prav veliko pa še nisi vozil kolesa, a ne? Sva s kolegom iz Celovca šla od mene v Črno in nazaj. On na Willierju (specialka, ista kot vozi Triestina ekipa), jaz na svojem Grisleyu z ozkimi gumami. Sva se menjavala, pa je bil hud povpreček. Da se, da...Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Seveda ni problem niti 100kmh na MTB po klancu dol, na ravnini so pa problem prenosi (prestave) in z MTB kolesom na 26" platiscih po ravnini tezko prides do 45kmh. Ne nakladaj o 50kmh.
Uh, nimam cajta spremat foruma.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakaj?
Seveda je napajanje 12V... saj je namenjena ravno kot blackbox ... za uporabo v avtomobilu ...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
... In ne rabim rokavick in ocal, kot ljubljanski pedri v pajkicah. ...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
...... ne rabim rokavick in ocal.....
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Lej, če je zakon napisan dvoumno, nisem jaz kriv. In navedeni člen se res da razumeti na dva načina, in zato je zakon slab.
"Lahko" pomeni, da a) vozilo zmore doseči le navedeno hitrost, ali, b) da zmore doseči tudi višjo hitrost, a navedene hitrosti ne sme preseči.
V večerni šoli, kamor zahajam, je še plac in ti lohk rezerviram sedež poleg mene, boš dal za pir.