Sem pismen, nič bat. Tudi bralno značko sem vsako leto naredil v šoli, tako da o pismenosti ne skrbi.
Ja, razumem kaj sem prebral, tudi to, da si napisal da je lepa gesta sem. Zmotil pa me je ta tvoj stavek:
Spoštovani g. Lanišek
Sram naj vas bo. Omenjeni delavci s 1.100 neto delajo za znesek blizu minimalca in sprenevedanja, ki ga sejete je milo rečeno poniževalno. Nekoga na položaju kot je vaš je lahko sram, da operira z besedo 'plača' na tak način. Kaj je plača bi moglo biti jasno marsikomu, predvsem pa vodstvenemu kadru.
Kot rečeno, verjemi da ima g. Lanišek kar visoko razvit socialni čut in rad pomaga ljudem v stiski. Torej zakaj ga naj bo sram, da se je odločil vsem v podjetju zvišati plače? Jaz bi najraje, da bi vsak dan v informativnih oddajah imeli ljudi, ki so se odločili vsem zaposlenim zvišati plače.
Se strinjam, da je vsaka reklama dobra reklama ampak a res misliš, da se bo zaradi te geste prodaja Knaufu povečala?
A ne bi bilo bolje, da odpiramo take teme z negativnim prizvokom, do firm ki delajo velike dobičke, delavci pa so na minimalcu, kot da pljuvamo (ja, ja, vem saj si napisal lepa gesta in v osnovi to podpiraš) po firmah, ki jim je mar za zaposlene in jim samoiniciativno višajo plače?