Citat:
Uporabnik paci pravi:
evo danes zvečer je iz vseh smeri od BTC in od Smelta proti rondoju vse stalo .Samo toliko o semaforjih..
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik paci pravi:
evo danes zvečer je iz vseh smeri od BTC in od Smelta proti rondoju vse stalo .Samo toliko o semaforjih..
Zaradi Carrerasa. In ob velikih odgovdkiv bo vedno malo gužve. Ni tudi v tujini nič bolje, razen kjer imajo metro zraven. Pa še tam se zna zabasat (recimo periferique, ko je na stade de france kaka večja stvar, pa je poln).
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
zanimivo, da ob prireditvah v stožicah ni nikjer videti redarjev, ki bi talali kazni za nepravilno parkiranje...
Ob zadnji tekmi so bili policisti, ki so usmerjali tiste, ki so hotl kr nekje parkirat. Niso nikogar kaznoval, so pa spremljal kje ljudje parkirajo, kar se meni zdi čisto ok.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
zanimivo, da ob prireditvah v stožicah ni nikjer videti redarjev, ki bi talali kazni za nepravilno parkiranje...
Nekje sem prebral, da so med neko prireditvijo naredili lisično akcijo. Torej nekje so.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.
Tako 1.10. je mimo, študenti so že aktivni. Pa če primerjam krožnega pred semaforji in sedaj, lahko rečem samo bravo za to potezo. Vedno se vozim ob špicah v Ljubljano in iz Ljubljane in gužve tam okoli krožnega praktično ni. Prej sem zjutraj velikokrat stal že na mostu čez Savo (smer Črnuče - Tomačevo) sedaj se pripeljem do krožnega, mogoče je kdaj treba en semafor počakat ampak zadeva špila odlično.
Kako je iz smeri BTC pa ne vem...
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Ja, naj bi se. Imaš pa vmes prekinjeno črto, ne samo robnike.
No, moralno vsekakor ni prehitevat kolono.
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Nekje na Alterju je bila debata, če se sme v tem rondoju zamenjati pas. Kolikor vem, je bilo uradno mnenje, da ne, nekateri tu ste pa temu oporekali, saj so vmes prekinjene črte. Mislim, da samo tam, kjer se sekajo pasovi.
No, v konicah je kar nekaj gužve na tem rondoju, le čisto notranji pas je po navadi prost, kar izkoristijo padalci, ki prehitijo desno kolono in se vključijo na črtkanem predelu pred vse ostale. Prav ali ne?