Jaz imam dokaj lepe spomine na ta dan. Iz službe so nas prej napodili, pol smo se pa v kafiču zataknili
naslednja dva meseca smo bili doma, sem imel pa večjo plačo, kot če bi hodil v službo, ker so nam obračunavali neko povprečno plačo v firmi
k sreči živim bolj v vaškem okolju, tako da smo se z mulci dosti gibali v naravi. Edino tista šola na daljavo je bil bolj poden.
Kar nepošteno do tistih, ki smo delali vsak dan, mislim da sem enkrat dobil dodatek, že pozabil koliko, mislim da 200€... vsi bomo pa plačevali tele dolgove....
Pa smo ravno tako imeli otroke doma... jaz sem imel srečo, da je otrok zaključeval vrtec, ostali sodelavci pa ne....
Tisti, ki so lahko so delali od doma, pa se je videlo razlike: Tisti z najstniki so bili celi srečni doma, z malimi otroki so bili na koncu z živci. Redna služba + šolanje na domu...
Smo pa imeli baje kar nežne omejitve glede na ostale države, predstavljene so pa bile kot da smo imeli najtežje...
Da ne začnemo o izjemah, ki so hodile na vikende rihtat vejico na ploščicah....
Eh, smotani cajti.... upam da se ne bodo ponovili več, ampak glede na glavne zmagovalce epidemije, bodo imeli močne ambicije, da se bodo