Citat:
Uporabnik model1a pravi:
igi mam eno vprašanje. Na novogradnji so napeljali cevi od klime tako, da pridejo cca 30 cm od stropa ven. Torej ostane nekje 8 cm prostora nad klimo, kjer zajema zrak. Bo zadeva delovala, glede na to, da skoraj povsod pri navodilih od različnih znamk piše, da mora bit min. 15 cm od stropa?
Hvala in LP
Citat:
Uporabnik igi pravi:
A zdej prav iščete kje bi bila klima za 5€ cenejša, da mu boste ja vse veselje ubili?
Pa tale inventor ne vem, če je glih primerljiv (ga ne poznam). Tudi tistih 5 let garancije je verjetno precej pogojenih s servisi. Lahko naslednje leto tudi naročim klime z imenom "Alter" in upam, da jih boste tudi postavljali ob rob Samsunga, LGja, ...
Samsung ki ga je nabavil je čisto korektna zadeva in če mu je oblika všeč je to to kar je želel.
Je bilo pa prej dosti časa za vse druge komentarje.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Res sem dobil takobčutek da nisemkupil dobre klime, ne vem no ....
Upam da bom po montaži bolj miren .
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
ksz
Da si sposodim temo...
Za počitniško prikolico iščem split klimo pa se odločam med:
Mitsubishi MSZ-HJ25VA/MUZ-HJ25VA
GREE Lomo 25
Ima kdo kakšno izkušnjo? Doma imam dve Mitsubishi pa sem zadovoljen, za prikolico pa sem mislil dati manj denarja tako, da v koliko imate kakšen predlog se priporočam.
LP
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ja prišla sta iz Čakovca, bo pa potrebno še nekaj postorit pri zunanji enoti ker ni nameščena kot treba del kjer je delno pritrjena zunanja enota je pod padcem in tudi sama pločevinasta streha je tako nagnjena , bom spodaj moral dati druge nosilce-sedaj jih ni, in potem prišraufat kot treba malce je problem z to zunanjo enoto ker je iz zadnje strani popolnoma odprta lamele nimajo nobene zaščite in so izpostavljene upogibanju tako bom moral namestiti zaščito -mrežo -in tudi strehica bo potrebna vsaj sam tako mislim.
Hodnik je dovolj velik in ko odprem vrata v sobi je prijetno hladno , dejansko so se vsi prostori ohladili.