Klasika: Kateri film ste gledali?

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Shichinin no samurai 8,5/10 (Manj kot 10 predvsem zaradi dolžine vsega skupaj, čeprav drugače zgodbe ne bi mogel tako dobro razviti in izdelati vseh karakterjev, pa vseeno..,)
Rashômon 10/10 (Enostavno nimam pripomb. Posneto, odigrano, napisano in predvsem zaključeno je odlično)

O, ti je Kurosawa všeč, maš dober okus za filme, jaz tudi rad včasih kakšno klasiko pogledam, edini problem je, da so te stare klasike zelo dolge, ponavadi kakšni 2 uri, pa pol, tako dolgo pa se mi redko ljudi gledat film.
Shichinin no samurai je dolg tri in pol. Ni šlo v enem poizkusu in sem ga moral pogledati v etapah. Ne zaradi dolgočasnosti, ampak zaradi pomanjkanja časa. Edina napaka je bila, da sem prej že dvakrat gledal "The magnificent seven" in sem razplet že poznal.
Me pa na disku čakata še Ran in Yojimbo. Potem grem pa na Johna Forda.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Bigger,stronger,faster -sicer dokumentarec, insajderski pogled na ameriško industrijo kulta telesa, v Stilu M.Moora, vsekakor za pogledat-8/10

indian runner -starejši indie film Seana Penna, fokus je na življenju dveh bratov, napetosti med njima in končnem razpletu, zelo čustveno močan, odlična igra Vigga Mortensena-9/10

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Death Race 4/10 .. ah.. ce se res nimas kam dat, je za pogledat.. Neka kvaliteta pa niti priblizno ni..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Next (2007)

6/10 .. nic posebnega.. sci-fi akcija.. ce je dolgcas, je za silo okej..

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
I could never be your woman - 8/10 (romantična komedija o ženski srednjih let, ki se zaljubi v fanta pod 30...in je cel kup simpatičnih pripetljajev...nasploh pa sta Michelle Pfeiffer in Paul Rudd zelo simpatična in uigrana...sploh Michelle je pri svojih letih ena ornk fejst ženska
zmaga.gif
)

Death Race - 9/10 (odlična zadeva v svojem žanru..hitri avti, streljanje, kri in brezvestna šefica zapora...itak mi je pa Jason Statham eden všečnejših akcijskih igralcev)

Bankok Dangerous - 8/10 (not bad...)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
The Bank Job - 10/10: En najboljših, če ne najboljši film tega leta. Rop banke je samo majhen košček zgodbe. Made in UK. Made to impress you.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Tropic Thunder ...... 1/10

Vsepovsod se sliši da je kao ful smešn, dokaj solidno ocenjen, memumater v kateremkoli delu Žage najdeš več smešnega kot tukaj
bonk.gif
Ne ga gledat, no ali morda ga "kupit" na netu, škoda obiska v kinu.

@SouthPark: Upam da ti glede Bank Job-a lahko verjamem, zadnje čase sem glede novih filmskih stvaritev že čisto izgubil zaupanje
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če igra v filmu Ben Stiller, Adam Sandler..., bodi prepričan, da ti bodo skoraj vsi kolegi zatrjevali kolk je dobr film, kolk da so se narežali...

Ti samo reci da si ga še nisi ogledal, ampak si ga ravno vlečeš z neta. Če te povabjo na skupen ogled, reci da nimaš časa.
Čez en teden bodo pozabili na ta film.

Prišparal si boš 2 uri predvidljivega 100x na isti način videnega humorja, kolegov pa tudi ne boš "razočaral".
grin1.gif

Sem znoru ko sem gledal zadnjič Sarah Marshall.
jezen.gif

Vsi zatrjevali kolk je hud, še celo alterjevci, ocene so bile dobre, ni bilo klasičnih "komedičnih" igralcev...
Še sedaj mi je žal za tisti 2 uri.
10.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Včeraj geldal Zwart boek (oz. nekaj v tem smislu
rolleyes-1.gif
- 'Nizozemščina')

oz. Black Book po domače pa Črna Knjiga.

Odlična drama (postavljeno v čas II. svet vojne ter reševanje ljudi (Judov) pred nemškim zatiranjem).

9/10

priporočam ogled.