Klasika: Kateri film ste gledali?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Ponarejevalci 9/10 (2007, The Counterfighter)

Priporočam (govori o ponarejanju denarja s strani SS-a na račun judov - II. svet. vojna)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tropic Thunder - 5/10: na meji med dobro parodijo in še enim sranjem iz strani Bena Stillerja. Eni so se v kinu ful režali, štirje pa so na polovici šli iz dvorane.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
hysterical-1.gif

Sem pa že mislil, da sem edini ob tej uri (bil) še pokonci.
wink-1.gif

Evo, jaz sem si pa pravkar in kooončno ogledal Bruž, kar doma. In moram priznati, da je bil pa tole eden izmed najbolj všečnih masakrov zadnjega časa.
grims-1.gif
Sledi še ocena za ta prvovrstni turistični oglasni spot.

In Bruges[/COLOR] - ocena: 9/10

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mamma Mia - 3/10: Zgodba nikakršna (pesmi so sicer dobro vpete v zgodbo), dialogi na ravni vaške veselice/mehiške limonade, petje nekaterih igralcev je katastrofalno, edina svetla točka filma je Meryl Streep. Zakaj množice tak drvijo gledat to v kino mi ni jasno, jaz sem hvalabogu prišparal par € in si ga ogledal doma.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
(Smo ena opomba za izven, ker si me že ravno napeljal na to misel, namreč, podobno, kot se ti sprašuješ v zadnjem stavku, se jaz že okoli 18 let sprašujem o oziroma čudim relaciji slovenska javnost - slovenski mediji - slovenski politiki/lastniki kapitala - slovenske volitve.)

Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Wall-E, luštkano
zmaga.gif

Hancock, dolgčas,
bonk.gif
, se sploh ne spomnim več kako se film konča pa sem ga gledal kak mesec nazaj

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Shichinin no samurai 8,5/10 (Manj kot 10 predvsem zaradi dolžine vsega skupaj, čeprav drugače zgodbe ne bi mogel tako dobro razviti in izdelati vseh karakterjev, pa vseeno..,)
Rashômon 10/10 (Enostavno nimam pripomb. Posneto, odigrano, napisano in predvsem zaključeno je odlično)

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Shichinin no samurai 8,5/10 (Manj kot 10 predvsem zaradi dolžine vsega skupaj, čeprav drugače zgodbe ne bi mogel tako dobro razviti in izdelati vseh karakterjev, pa vseeno..,)
Rashômon 10/10 (Enostavno nimam pripomb. Posneto, odigrano, napisano in predvsem zaključeno je odlično)

O, ti je Kurosawa všeč, maš dober okus za filme, jaz tudi rad včasih kakšno klasiko pogledam, edini problem je, da so te stare klasike zelo dolge, ponavadi kakšni 2 uri, pa pol, tako dolgo pa se mi redko ljudi gledat film.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.271
113
42
Nevem za vas ampak jaz raje pogledam filme daljše od 2 uri in več. Sploh če je res dober.