Klasika: Kateri film ste gledali?

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Takole bo prav:

Zwartboek, 2006

http://www.partis.si/torrent/image/36661//Zwartboek.jpg

Čudovit film, sem ga tudi sama gledala
smile-1.gif

Sama sem pa ravno gledala Zajtrk pri Tiffaniju in Sabrina, ampak seveda z Audrey Hepburn. Res klasika

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
...gremo dalje...

Eagle eye - 8/10: Dobra akcija, precej dobra zgodba (in hudičevo lušna Michelle Monaghan), vse skupaj samo pokvari dejstvo, da gre za slabo kopijo Odiseje 2001 in HAL-a.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
You Don't Mess with the Zohan 2/10

bonk.gif

Vztrajal sem zato do konca, ker sem pričakoval neke hude fore o katerih so se pogovarjali in se smejali kolegi. (rekli so, da ga moram obvezno gledat)
10.gif

Saj ne da sem pričakoval kaj več od povprečja, ampak če to ni najbolj beden film vseh časov.
crazy1.gif

Enako! Kolegi so me našopal kok je to noro dober, smešen film
uf-1.gif

Itak pa noben ne premaga Butca in butca
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Cutting Edge - stara somantika, ki me vedno znova pogreje ...
Sicer sem trenutno v nefilmskem obdobju, saj spet gledam X Files ... Včeraj je bil en tak nagravžen ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Cuchu pravi:
da ne odpiram nove teme bom kr tukaj prašal in sicer katere filme iz zadnjih 2-3 mesecov se splača pogledat?
smile-1.gif

Stari filmi so boljši. Novi je malo dobrih, noben pa RES dober.

Tropic Thnder - 5/10. Glede na oceno in mnenja sem razočaran... Nič posebnega.

Primal Fear že tretjič - film 10/10, igra Nortona 11/10.
zmaga.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
The happening - 6/10 (tokrat Shyamalanu ni ratalo...preveč površinski, ne da nobenih odgovorov, stranska ljubezenska zgodba glavnih likov pa niti najmanj ne sede v kontekst in je čisto bv...če res ni kej boljšega za gledat)

Martian Child - 8/10 (zelo posrečena zgodba o zapuščenem dečku, ki misli, da je marsovec in vdovcu, ki tega fantka posvoji...simpatični zapleti in prepleti...gledljiva zadevica)

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Daft Punk's Electroma - 10/10

1522220838_572beaf897_o.jpg

electroma.jpg

Wiki

Wow, men je hudo dober film! Izdelek legendarnih Daft Punk!

Gre se o dveh robotih, ki si želita v robotskem svetu postati človeka! Konec je dober da ti čeljust dol pade! Ne pričakujte pa tipičnega filma!

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Salo ali 120 dni Sodome 6/10

415676057_8671da1dcb.jpg

That is one fu.cked up movie
13.gif

Citat:
Leta 1975 so umorili Pier Paola Pasolinija, italijanskega režiserja, pisatelja, poeta, esejista in komunista - ja, kmalu po premieri Saloja, ene izmed najbolj razvpitih in najbolj šokantnih ter obenem najbolj prepovedanih in porezanih filmskih transgresij vseh časov, ki jo zdaj vrti kino Dvor. Veliko je teorij o tem, kdo in zakaj je umoril Pasolinija, toda ko boste videli Salo, si boste rekli: Huh, ko je to videla desnica, je takoj naročila atentat na Pasolinija!

Vse, kar ste slišali o Saloju, je res: "Predsednik", "Vojvoda", "Škof" in "Sodnik", štirje dekadentni oficiali Mussolinijeve Republike Salo, groteskne karikature črnosrajčne Italije, si dajo v palačo ob Gardskem jezeru res pripeljati 18 dečkov in deklic, ki jih potem orgiastično, perverzno, sadistično posiljujejo, ponižujejo in mučijo... res se rolajo spolne šarade, pasja plazenja, sodomije, uriniranja v usta, iztikanja očes, skalpiranja, rezanja jezikov in cvretja penisov... in seveda - za kosilo res jedo drek.

Desnica mladost preživi na stranišču, starost pa v norišnici - in Salo ni bil nič drugega kot dadaistični atentat na politični ekstremizem, na ponovno fašizacijo Italije. Običajno svetujejo, da si ob gledanju Saloja govorite: To je le film, to je le film, to je le film! Ne, lažje vam bo, če si boste govorili: To je le politika, to je le politika, to je le politika!
vir: Mladina

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Včeraj sem gledala Bangkok Dangerous. Na žalost sem pričakovala več akcije in akcijskih scen - sem prav komaj čakala, glede na to da so spet Kitajci delal film in itak da oni znajo akcije narest hudo. Ampak, je bla bolj drama akcija.. škoda. Nicolas je pa kul, sam ma zadnje nekej filmo isto faco kt v Air Con pa podoben karakter igra.