Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
počasi dušo pušča (4 leta star) DVD predvajalnik (sredi filma mi začne ustavljat sliko, preskakuje kadre)...zgleda da več ne zmore požirat 'hitro zapečenih' ploščkov (predvidevam).
Jaz sem pa včeraj brskala po Siolovi videoteki, za katero do nedavnega sploh nisem vedela, da obstaja (je to neka starejšsa reč?) in me je spomnila na Good Night and Good Luck. Spet pogledano, še vedno dober film. Sicer z nekaj rezerve, seveda, pa vseeno ...
Big Stan - 6/10 (komedija z nekaj posrečenimi komičnimi vložki, vendar pa čist preveč klišejska, na momente že malo prisiljena, plus ene par for je pa prov ogabnih in niti ne tolk smešnih...)
This Is England - 8/10 - mogoče sem pričakoval malce več, pa že vnaprej sem pričakoval tak razplet. Drugače pa močan film a na žalost ne prvi s to tematiko. Generacija X ga poseka.
Verjetno res zaradi komentarjev. Je drugačen, ampak o enaki stvari. Sem ljubitelj angleškega filma pa tudi to ni pretehtalo. Verjetno ker je bil American History X prvi.
Iron man -sicer sama zgodba nič posebnega, variacija na boj med dobrim in zlim,sam Gwyneth Paltrow, mojbog kakšna ženska. Cela paleta čustev namesto brezizraznih lutk, ki jih vidim vsak dan. (vsa čast izjemam).-8/10
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.