Klasika: Kateri film ste gledali?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Včeraj gledal...

'Forgeting Sara Marshal'....po 20-ih minutah je plošček romal v koš (kaj je na tem filmu smešnega
confused-1.gif
)

sledil je:
'Juno'.....doletela ga je enaka usoda....20 minut in Game Over (v koš).

Potem sem se potolažil z nadljevanjem 'kocke' - 'Cube Zero' (se mi zdi)....8/10

Nadaljeval sem z 'Midnight Cowboy' (1969)...le da sem zaradi spanca moral prekinit seanso..sporočim končen izid.

'In Bruges'...soliden 8/10 (sploh zaradi komičnih vložkov, ne bi pa jaz filma tretiral kot komedijo).

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

'Forgeting Sara Marshal'....po 20-ih minutah je plošček romal v koš (kaj je na tem filmu smešnega
confused-1.gif
)

sledil je:
'Juno'.....doletela ga je enaka usoda....20 minut in Game Over (v koš).

Ti moraš biti pa zelo, zelo resen mož.

Ontopic:

The Graduate (1967) - prijeten film, Cruise v mladih letih
grin1.gif
- 6/10

In Bruges (2008) - hudo dobro povezan humor z dramo - 8/10

Hell Ride (2008) - sem videl, da ima Quentin prste vmes, pa sem komaj čakal na ogled. Rezultat: drek od filma, zgodba je zanimiva kot lanski sneg, skratka krneki - 2/10 (nisem mu dal enkice, ker so notri dobre nagebabe
smile-1.gif
)

Get Smart (2008) - tipična ameriška "komedija", smešne prizore lahko naštejem na prste ene roke. Poleg tega sem Carella že nekoliko naveličan, ampak vseeno je film dober za preganjanje dolgčasa - 6/10

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik matix pravi:

Ti moraš biti pa zelo, zelo resen mož.

saj sem res.

(hahaha....no si me vsaj ti nasmejal
hysterical-1.gif
)

Gledal: 12 angry men....solidna zadeva (zanimivo...cel fil posnet v eni sobi, pa zgodba, ki jo moraš pogledati do konca).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Wall-E - 10/10 ena najboljših risank, kar sem jih kdaj gledal. Skoraj nič ne povedo ampak kljub temu povedo vse. Pogledal sem ga doma, ker nisem več zdržal, da pride v kino. Bom ga pa sigurno še šel gledat ta teden v kino.

Potovanje v središče Zemlje - 4/10 Takšnega pretiravanja ni niti v Umri pokončno 4
tongue-1.gif
Tudi če človek poskusi izklopit možgane in se prepustit pravljici, je vse skregano z logiko. Gravitacija deluje, potem ne deluje, potem deluje samo na kovine, potem je sever jug... Sredi zemlje mulca pokliče mati na mobitel, T-Rex lovi Fraserja in ga ima že praktično v gobcu, v naslednjem prizoru je spet 20m za njim... Akcija je, nonstop se nekaj dogaja in samo dogajanje je zanimivo, tudi dialogi so kar v redu, to pa je vse.

Mogoče bi bilo boljše, če bi ga šel gledat v 3D v Xpand.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Wall-E - 8/10 (definitivno must see...kot je rekel eden od predhodnikov: malo teksta, ampak pove ogromno. Pa še Wall-E je prov posrečen robotek.)

The Mummy: Tomb of the dragon emperor - 6/10 (drži se ustaljenega "mumijskega" koncepta, vendar že preveč izpeto, brezvezni dialogi in čist preveč pretiravanja)

August Rush - 8/10 (zelo simpatičen film, sicer že malo pravljično vleče...ampak pritegne otroka v tebi)

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ja, 3D in eXpand bi moral biti obvezno!
smile-1.gif
Jaz bom šel najbrž v tem tednu enkrat na ogled, po razpoloženju ...

Bi si pa po svoje želel predelavo klasike po vzoru prvega filma s strani kakšnega resnega režiserja in tudi ostale ekipe.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Made of Honour - 6/10 tako klišejski, da te na trenutke vse mine, pa vendarle "luškan" film, ki vrača vero v neko večno hollywoodsko ljubezen... priznam pa, da sem verjetno mal pod vplivom, ker zadnje čase samo še po porokah hodim
smirk-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Fracture (2007) - Antony Hopkins 9/10

Komur je bil všeč 'njegov' film Ko jagenjčki obmolknejo...bo navdušen tudi nad tem (psiho plat glavnega igralca).

Priporočam.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Danes gledal na TV3 film:

The secret life of words 10/10

Super drama.
zmaga.gif

Cel film ti daje material za razmišljat, na koncu ti odgovori na vsa vprašanja. Si pa na koncu filma besede glavne igralke lahko interpretiraš na več načinov - in vsi so pravi.

Zame, idealen film za svojo zvrst, brez napak.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
*Forgetting Sarah Marshall 4/10

Pa tolk ste vsi hvalili ta film. Kot da bi ga že 5x prej videl. Nič izvirnega, nič smešnega.
bonk.gif

*Wall-E 7/10

Zanimiva risanka. Tista tišina na začetku je zanimiva. Slika pove več kot 1000 besed. Kasneje pa postane zgodba zelo "otročja". Dolgčas.
Res nevem kaj dela ta film med prvih 30 na IMDB. Verjetno isto kot Dark knight?

*12 angry men 10/10

Temu se pa reče dober film. Dobri kadri, dobri dialogi, igralci I. klase. Pravi zaključek.
Popoln film.
zmaga.gif