Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
No Country For Old Men (2007)
Film sem šla gledat z vsem navdušenjem po dobrih vtisih iz podelitve Oskarjev, pa me je vse skupaj malce razočaralo. Na začetku se mi je film vlekel, potem me je potegnil vase, proti koncu pa se je spet začel vleči. Liki so dobri, sam film pa je malce razvlečen. Mogoče bi bilo boljše, če bi ga malenkost skrčili in s tem malo strnili zgodbo, bi bil tudi malo bolj gledljiv.
Ocena: 6/10
Juno (2007)
Potem je sledila Juno. Malce bolj lahkoten film, pa vseeno zelo nabit. Ta pa me je presenetil v pozitivnem smislu. Zelo vredu film, glavna igralka, Ellen Page, je odlična. Film vreden ogleda.
Ocena: 8,5/10
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)
Vrnitev v otroška leta.
Sprva sem bila glede filma malce skeptična, kakšen bo kaj, glede na to, da je posnet po risanki. Ponavadi mi takšne in drugačne predelave niso všeč. Moram pa reči, da me je pozitivno presenetil.
Ocena: 8/10
Midva pa ne bi mogla filmov skupi gledat.
Pa kako daš lahko filmu Atonement in otroškemu filmu tok višjo oceno kot No country for old man. Ok razumem ni tvoj žanr. AMPAK ATONEMENT 8/10??!! A mi lahko prosim prosim prosim poveš, kaj ti je bilo dobrega na tem filmu. Sam sem ga 3x začel in končal gledat, 20 minut pred koncem pa popizdil in pobrisal film. Kaj tako dolgočasnega že dolgo časa nisem gledal. Znajo ubitačno razvlečt še tako banalen prizor, kot je sprehod iz ene sobe v drugo. Boring, boring, boring.
2/10 !