Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Outpost 6/10
En tip najame plačance da ga pospremijo do nemškega bunkerja iz 2sv vojne. V tem bunkerju je pač "mašina", ki so jo zasnovali nacisti z namenom, da bi ustvarili nesmrtne vojake. Oni pač pridejo tam in te vojaki jih napadejo...
Dobro zastavljen film, ki pa se v posameznih delih malce izgubi...kot, da bi z ene stvari naredil preskok na povsem drugo stvar, manjka pa tista smooth linija vmes..in mogoče niso čisto natančno vedeli, kaj je bistvo filma in je vse skupaj malo preveč razmetano. Je pa zanimiv preobrat na koncu.
Odlična igralska zasedba z Freemanom in Nicholsonom v glavni vlogi. Zgodba je kr ql, zlo prefinjem humor, v katerem se prepletata popolnoma različni osebnosti glavnih likov.
Zgodba je o dveh na smrt bolnih likov, ki se odločita, da bosta v zadnjem pol letu življenja naredila vse kar si želita in njima prej ni uspelo.
Odlična zgodba in igra Daniela Day Lewisa, je zasluženo dobil oskarja za glavno moško vlogo. Poleg tega bi še dodala, da mi je bil osebno bolj všeč kot tako hvaljeni No country for old man..ki ni slab, da ne bo pomote. Ampak je There will be blood veliko bolj čustveno nabit in izražen, poleg tega je zgodba bolj povezana, jasna.
The Kingdom (2007) - kar dober, edino klasično ameriško frajer niger je najpametnejši od vseh, na koncu pa peščica ameriških specialcev opravi s celotnim selom talibanov. Yeah.
7/10
Somebody help me (2007) - huh, strašljiv in razburljiv film, se mogoče med hojo po ulici ponoči zaradi njega ozreš kdaj za hrbtom, a kot pri prejšnjem me zmoti dejstvo, da na koncu glavni niger frajer vse reši. Še posebej me je bilo strah, ker sem ga gledal na vlaku in to na šesti marec, tip v filmu je pa pobijal ravno na ta dan.
A mighty heart - nič posebnega, enkrat sem ga gledal, več ga ne bi, dobro je, ker je vse skupaj zelo resnično narejeno, sicer pa sam film brez posebnosti in šok preobratov. Sploh pa mi je Anđelina ena izmed manj simpatičnih babnic. 7/10
Bil bi odličen film, če ne bi bil muzikal. Okolje non-stop temačno, Johhny Depp fenomenalen, presenetila me je količina krvi. Ampak, kot sem že rekel, petje v filmih me ne navdušuje.
Juno 8/10 - Fantastičen humor, tudi zgodba je sveža. 2 oceni odvzame rahlo nerealna zgodba, mogoče sicer nič posebnega za ameriško družbo, kjer greš delat anonimno splav s 16-timi v lokalno kliniko, ko si premisliš pa preprosto daš otroka enemu paru v posvojitev.
Sicer se pa splača it pogledat, Juno je res brez dlake na jeziku.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.