Klasika: Kateri film ste gledali?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Uf, Tim Burton in Johnny Depp - fantastična kombinacija.
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vedno priča, nikoli nevesta (27 Dresses) - danes gledal zato, ker sem imel 2 uri časa za zabit (čakal na eno popravilo) in sam ne bom sedel 2 uri na kavi, pa sem šel v kino in je bil edini ta v Koloseju ob tisti uri.

No v glavnem - piše romantična komedija, ampak komedijo brez skrbi črtajte. Spet ena ''štanca'' romantična zadeva, kjer po 5 minutah veste vse, kaj se bo zgodilo. Zgodba je samo malce spremenjen film The Wedding Planner. Tisto uro pa pol nebi zdržal, če nebi igrala hudičevo luštna Katherine Heigl
cheer.gif
. V dvorani so bile same peeæke, ki so vmes vzdihovale in ploskale ob happy endingu, tak da me je že sram blo, da sem v dvorani.

Ocena: 2/5 (oz. naj gre gledat boljša polovica, vi pa na pivo)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
dejte mi povedat, kaj je tako super na temu filmu? edina zadeva ki mi je bila všeč, je tisto orožje hitmana. to je pa tudi vse

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
User Rating: 8.6/10 (59,052 votes) pravi, da je večini zelo dober. Nekaterim pač ne.

Tako kot meni ni dober Fast and Furious, ga spet ostali pregledajo 20x (kar mi še zmer ni jasno)..., enako s tipičnimi ameriškimi krvavimi kvazi grozljivkami. Kr neki.

Drugače pa zgodba, dialogi, igra, napetost, temačno ozračje...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
pa ravno zgodbe nima. to da nekdo ukrade mamilarske $ in ga potem lovijo, ni ravno neka zgodba.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa ravno zgodbe nima. to da nekdo ukrade mamilarske $ in ga potem lovijo, ni ravno neka zgodba.

Za ta film potrebuješ inteligenco, ki je ti očitno nimaš. Kaj naj ti drugega rečem?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

Za ta film potrebuješ inteligenco, ki je ti očitno nimaš. Kaj naj ti drugega rečem?

hysterical-1.gif

no ja, mogoče zate
priden.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Hudicev Brivec
cool-1.gif
9/10

Tim Burton,Johnny Deep,Helena Bonham Carter... Kaj ces lepsga??
cool-1.gif

Odlicen film!!

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Še moja ocena za črno-belo-rdeči Sweeney Todd - 7/10.

Film me žal ni navdušil z nobenega vidika.
tongue-1.gif
Vsaj malce tematiki in vzdušju neustrezna se mi zdi tudi oblika mjuzikla (kvečjemu bi bila primerna oper(et)a). Edini omembe vreden je Johny Depp, ki je moral v svojo vlogo vložiti kar nekaj energije (predvsem zaradi petja in dolžine besedil). Tudi edina nominacija za oskarja pove marsikaj. Mislim, da je bil to predvsem nujni projekt Burtona, kar je bil na nek način dolg do njegovega otroštva in takratne njegove fasciniranosti nad istoimensko dramsko predstavo ...

P.S.: Naslednji film na spisku pa je Eastern Promises, od katerega pričakujem rahlo več pristnega vznemirjenja.

Nazadnje urejeno: