Klasika: Katere filme ste gledali? III

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mad Max: Fury Road: 8/10 - taprava bencinsko-adrenalinska akcija, polna domišljije, odličnih prizorov... Res vredno ogleda!

FF7: 2/10 Sem pravil kako ga ne bom gledal za nič na svetu, ker so skoz bolj poden, pa so me celo na predpremiero zvlekli
bonk.gif
Rezultat je bil, da smo hoteli po tričetrt ure cela družba it iz dvorane, na koncu pa šli kozlat vsak v svoj smetnjak. Smeti, katastrofa, da ni 1/10 reši samo končni poklon Paulu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.271
113
42
Pojma nimate. FF7 je zakon. Ko si the Rock da gips dol iz roke v bolnici, razfuka dron z rešilcem, prime mitraljez pa reče Woman, I am the cavalry! Edina škoda je da je bil Rock - Statham fight tok kratek.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.878
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mad Max: Fury Road: 8/10 - taprava bencinsko-adrenalinska akcija, polna domišljije, odličnih prizorov... Res vredno ogleda!

Se strinjam z napisanim, edino oceno bi dal kar 9/10. Res prijetno presenečen nad filmom in komaj čakam na kakšen fajn 3D bluray na pašnikih, da ga pogledam še enkrat.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Izjemoma, po dolgem času, bom zapisal naslednjo oceno, ker sta bili dve oceni in mnenji zgoraj zelo usklajeni in očitno navdušeni.
Brez razprave o ustvarjalcih, igralcih oziroma njihovi igri in morebitni kakovosti ostalih filmskih sestavin (kar lahko berete tudi "retorično"). ;-)

Mad Max: Fury Road[/COLOR]: (kvečjemu) 6/10

(Če bi bilo v zadnjih letih sploh kaj oziroma več spodobnih filmov, bi ocena najbrž bila še za kakšno decimalko nižja.)

Film viden prejšnji petek v Kinu Bežigrad[/COLOR], ki vam, mimogrede, zaključne špice ne bo predvajal (vsaj tokrat je ni, razen nekaj kratkih uvodnih sekund
crazy1.gif
), pa sedeže ima skorajda že predimenzionirane, vendar kljub temu niti niso posebej udobni (pač je lastnik/najemnik za začetek poskusil priti skozi relativno poceni, kar je razumljivo ...) in so zelo občutljivi, zato pazite, da z (nehotenim) butanjem z nogami ali tresenjem ne boste vznemirjali gledalcev pred seboj in ob sebi!

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Uporabnik pol3ni pravi:
The Best of Me
Dobra romantična drama.Priporočam ogled v dvoje

Sledil sem tvojim napotkom... hoceva 2 uri casa nazaj. Zgodba je tako pocukrana, da je groza, posneto je na nivoju TV filma, v glavnem vse skupaj je le malo vec kot brazilska telenovela. 4/10

+1

Tudi z mojo drug dan nisva več vedela, kaj sva sploh gledala.
bonk.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če notri ni tečnih najstnikov in čapcev, ki mljaskajo z odprtimi usti uro in pol, potem bom mogoče še kdaj šel v kino.

Ne, (vsaj) v petek ob 16:30 uri zasedenost in ambient sploh nista bila problem.
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če notri ni tečnih najstnikov in čapcev, ki mljaskajo z odprtimi usti uro in pol, potem bom mogoče še kdaj šel v kino.

Pa jaz res ne vem kam hodite eni v kino, mi z družbo gremo skoraj vsak teden, pa lahko na roke ene prste preštejem, da je bil kdo moteč v dvorani.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Skoraj čisto vsakič, ko sem šel v LJ kolosej zadnjih 10 let.
smile-1.gif

Namerno režanje na ves glas med grozljivko, v tistih sekundah ko je najbolj napeto.
Brcanje v zic.
Metanje kokic
Pogovor po telefonu med filmom...

Je pa res. da te zadeve mene ful motijo....zato pa imam doma veliko plazmo in dober hifi, da lahko v miru pogledam.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V MB ni ne v Koloseju ne Cineplexu nič od tega, od vsega kar si napisal, se na pol leta zgodi, da se kdo oglasi na telefon, pa še to zašepeta 'v kinu sem' in odloži.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Najbolj nadležno je smejanje med "groznimi" prizori, kao lejte me kaki đek sem, me ne gane to.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Pa jaz res ne vem kam hodite eni v kino, mi z družbo gremo skoraj vsak teden, pa lahko na roke ene prste preštejem, da je bil kdo moteč v dvorani.

Kaj pa če si sam del družbe, ki je drugim nadležna?
grims-1.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
V zadnje pol leta res beda kar se filmov tiče...skoraj nič pametnega...

The Wedding Ringer mi je bla solidna komedija edino, ampak tudi noben presežek. Vseeno kul.

To še je najboljše kar sem gledal, čeprav je iz 2013 tale dokumentarec: http://www.imdb.com/title/tt2361700/

Project Almanac - zelo soliden found footage... žal ne morem isto rečt za "Area 51", ki je dosti slabši, čeprav ima zgodba velik potencial, ampak zelo razočara

Just Before I Go http://www.imdb.com/title/tt2980472/ - zelo všeč...enostavno mam rad take "psihoterapevtske" filme, ki pa so verjetno dolgočasni večini tistim, ki so jim všeč filmi tipa hitri in drzni

Maggie - kaj je blo Schwarzenegerju da je pristal na tale film...saj ne veš kaj je huje...dolgočasnost filma ali igra igralcev

The Loft - bi bil super, če ne bi bil samo remake belgijskega odličnega par let starega filma

Big Eyes - tudi kul, Christoph Waltz še enkrat dokazal, da je eden najboljših igralcev trenutno

The Avengers, Furious Seven? Raje plačam kazen za parkiranje, kot pa da dam dnar za to...

Zdaj pa da vidimo kakšen je Human Centipede 3, ki je prišel gor danes, hahaha

http://www.imdb.com/title/tt1883367/?ref_=rvi_tt

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Izjemoma, po dolgem času, bom zapisal naslednjo oceno, ker sta bili dve oceni in mnenji zgoraj zelo usklajeni in očitno navdušeni.
Brez razprave o ustvarjalcih, igralcih oziroma njihovi igri in morebitni kakovosti ostalih filmskih sestavin (kar lahko berete tudi "retorično"). ;-)

Mad Max: Fury Road[/COLOR]: (kvečjemu) 6/10

(Če bi bilo v zadnjih letih sploh kaj oziroma več spodobnih filmov, bi ocena najbrž bila še za kakšno decimalko nižja.)

Film viden prejšnji petek v Kinu Bežigrad[/COLOR], ki vam, mimogrede, zaključne špice ne bo predvajal (vsaj tokrat je ni, razen nekaj kratkih uvodnih sekund
crazy1.gif
), pa sedeže ima skorajda že predimenzionirane, vendar kljub temu niti niso posebej udobni (pač je lastnik/najemnik za začetek poskusil priti skozi relativno poceni, kar je razumljivo ...) in so zelo občutljivi, zato pazite, da z (nehotenim) butanjem z nogami ali tresenjem ne boste vznemirjali gledalcev pred seboj in ob sebi!
Mad Max: Fury Road 8/10 ne vem kaj si pričakoval, men je dobra verzija Mad Maxa
gledala v Bežigradu - ok. sedeži, so se mi zdeli sicer krajši, pa z več prostora za noge. Odjavna špica je bila... otroci tud (19.30h), pa jih je en hitro utišal..
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Mad Maxu - filmu - zamerim, da v bistvu sploh ni bil o Mad Maxu. On je prišel v ospredju v zadnjih par minutah, ko je izjavill prvi artikuliran stavek. Tako da iz tega stališča FAIL. So se pa odlični šli blow shit up style.