Klasika: Katere filme ste gledali? III

Fly

Guru
21. jul 2007
2.657
512
113
Interstellar - 10/10

Res dobr film po dolgem času. Zelo realistično predstavljeno vse skupaj, ti res da misliti. V štartu sem že mislil da je to spet ena bolj armageddon varianta, ko so ga tko na "izi" izbrali za glavnega pilota, ampak se kaj kmalu izkaže da je film daleč od neke klasične vesoljske akcije.
Res priporočam!

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
89
48
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Interstellar - 10/10

Res dobr film po dolgem času. Zelo realistično predstavljeno vse skupaj, ti res da misliti. V štartu sem že mislil da je to spet ena bolj armageddon varianta, ko so ga tko na "izi" izbrali za glavnega pilota, ampak se kaj kmalu izkaže da je film daleč od neke klasične vesoljske akcije.
Res priporočam!
+1
dobro zasnovan film

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.017
11.142
113
Good Kill, pravnič dolgočasen film, dam 8ko.

ti da mal mislit,kaj se folk gre.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.412
2.764
113
Citat:
Uporabnik pol3ni pravi:
The Best of Me
Dobra romantična drama.Priporočam ogled v dvoje

Sledil sem tvojim napotkom... hoceva 2 uri casa nazaj. Zgodba je tako pocukrana, da je groza, posneto je na nivoju TV filma, v glavnem vse skupaj je le malo vec kot brazilska telenovela. 4/10

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Birdman

Ocene ne bom napisal, bi pa prosil nekoga, ki je film dejansko razumel za razlago ocene 7.9 na Imdb.

Zahteva absolutne pozornosti (prevedeno v alterjevski jezik: absolutni AW), strah pred neuspehom, večvrednostni kompleks. Vse to vodi v nenadzorovano depresijo ... in željo po letenju (OK, zadnje je napisano sarkastično).
Verjetno bo to vse, še vedno pa NE razumem ocene ???

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Na silo sproducirana ocena. Ameriški filmski kritiki so se pač odločili, da je to oh in ah film, ki mora biti nominiran v vseh pogledih in posledično ga tudi gledalci tako sprejemajo. Polovico filma ne razumejo in se jim ravno zato zdi tako dober in nadpovprečn.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Ex-Machina 8/10

Dobra glasba v ozadju, lepi posnetki pokrajine, zanimiv preobrat na koncu. Verjetno mojstrovina, ampak meni film nekako ne sede za višjo oceno.

Punisher7543

Pripravnik
21. sep 2011
125
0
16
F&F 7 se mi je osebno zdel vredu. Ni nek vau, je pa vredu znotraj svojega žanra. Res da se je ta žanr iz prvih treh delov, kjer je bilo samo dirkanje (več ali manj realistično), preselil v bolj ZF (sploh zadnja dva dela), je pa verjetno res da več kot je akcije, eksplozij, posebnih efektov, bolj je film izstopajoč in popularen. Dam mu oceno 7/10

Kingsman the Secret Service
Zgodba, čeprav že malo pocukrana in letos in v preteklem letu večkrat uporabljena, vredu razpletena z znanim koncem. Vseeno kar nekaj komičnih in nepredvidljiv scen, ki dvigajo filmu oceno. 7,5/10

The Water diviner
Res da sem malo pristranski, ker so mi nadvse všeč vojni in zgodovinski filmi, vendar se mi neglede na to zdi film nadvse zanimiv z odlično zgodbo in poglabljanjem glavnega junaka. Russel Crowe je odigral odlično vlogo. 9/10

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Citat:
Uporabnik Punisher7543 pravi:
...iz prvih treh delov, kjer je bilo samo dirkanje (več ali manj realistično)...

It sure was
aplauz.gif

190390_340.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Jaz sem tik pred tem, da ga pogledam. Me dejansko nima (zaradi komentarjev o filmu) ampak ga skoraj moram, če sem že vse ostale
grin1.gif